Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποιό air conditioned; Με αυτά τα 2 πανέξυπνα κόλπα θα μετατρέψετε τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό

Ενισχύστε την απόδοση του έξυπνα και απλά

29 Μαΐου 2023 22:57
Ποιό air conditioned; Με αυτά τα 2 πανέξυπνα κόλπα θα μετατρέψετε τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό
Από Ανθή Κουρεντζή

Οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες πλησιάζουν και όλοι θέλουμε να έχουμε δροσιά μέσα στο σπίτι. Δείτε δύο εύκολα τρικ που μπορούν να «βοηθήσουν» τον ανεμιστήρα σας να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά σαν να είναι κλιματιστικό, το οποίο καλό είναι να το αποφεύγουμε γιατί κρύβει αρκετές ασθένειες. Με την ευκαιρία, δείτε το δαιμόνιο κόλπο με την μαγειρική σόδα για να μην καίει πολύ το κλιματιστικό.

Νο1: Βάλτε τον ανεμιστήρα στο σωστό σημείο. Για να δροσιστεί το δωμάτιό σας δεν αρκεί να πατήσετε απλά το κουμπί του ανεμιστήρα ώστε αυτός να ξεκινήσει να λειτουργεί. Έχει μεγάλη σημασία σε ποιο σημείο του δωματίου θα τοποθετήσετε τον ανεμιστήρα σας, μια πληροφορία που ο περισσότερος κόσμος αγνοεί.

Βάλτε τον ανεμιστήρα να «κοιτάει» προς το παράθυρο. Ιδανικά καλό θα ήταν πίσω από τον ανεμιστήρα να υπάρχει ανοιχτή πόρτα ή κάποιο άλλο παράθυρο ώστε να δημιουργείται ρεύμα. Με αυτό το τρικ ο ανεμιστήρας σπρώχνει τον ζεστό αέρα προς τα έξω, βάζοντας δροσερό αέρα στο δωμάτιο και βοηθώντας το ρεύμα που δημιουργείται να μπει σε όλο τον χώρο.

Ποιό air conditioned; Με αυτά τα 2 πανέξυπνα κόλπα θα μετατρέψετε τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό

Αφήστε τον ανεμιστήρα σας να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο και σε αυτή τη θέση για 5 λεπτά τουλάχιστον, ώστε να μπορέσετε να δείτε κάποια σημαντική διαφορά στη θερμοκρασία του δωματίου.

Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή μπορεί αυτό το τρικ να μην δημιουργήσει τεράστια διαφορά στη θερμοκρασία του δωματίου σας. Γι’αυτό δοκιμάστε το καλύτερα τις ώρες που ο ήλιος έχει πέσει ή πριν το μεσημέρι.

Μην βάζετε τον ανεμιστήρα μπροστά από παράθυρο με τα πτερύγια προς το εσωτερικό του δωματίου γιατί έτσι το δωμάτιο δεν δροσίζεται αρκετά και ο ανεμιστήρας χάνει μεγάλο μέρος της αποδοτικότητάς του.

Νο2: Τοποθετήστε παγάκια μπροστά από τον ανεμιστήρα Αν η διάταξη του δωματίου σας δεν βοηθάει ώστε να εφαρμόσετε το προηγούμενο τρικ, τότε απλά πάρτε ένα μεταλλικό μπολ (το μέταλλο διατηρεί πιο πολλή ώρα τη χαμηλή θερμοκρασία του πάγου) και γεμίστε το με παγάκια.

Τοποθετήστε το μπολ μπροστά από τον ανεμιστήρα ώστε αυτός να «φυσάει» τον αέρα πάνω στα παγάκια. Αν χρειαστεί τοποθετήστε κάποια πετσέτα ή ένα περιοδικό κάτω από το μπολ ώστε να του δώσετε κλίση και να είναι πιο άμεση η επαφή με τον αέρα.

Με αυτόν τον τρόπο όλο το δωμάτιο θα δροσιστεί πολύ καλύτερα.

Ξεχάστε κλιματιστικό και ανεμιστήρα: Αυτό είναι το απόλυτο εργαλείο “δροσιάς” με μόλις 20 ευρώ! Θα σας σώσει

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει με αφόρητους πόνους από το κλιματιστικό;

Ακόμη πιο επικίνδυνος είναι και ο ανεμιστήρας όπως ήδη ξέρουμε. Εκτός αυτού και οι δύο αυτές συσκευές, καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ρεύματος.

Για να αποφύγετε όλα αυτά, δοκιμάστε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει έναν δροσερό ύπνο.

Ο λόγος για το καταπραϋντικό στρώμα δροσιάς, ένα επίστρωμα, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο επάνω μέρος του στρώματος που κοιμάστε, πάνω και από τα σεντόνια σας.

Έχει την δυνατότητα να σας δροσίζει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός σας.

Ξεχάστε κλιματιστικό και ανεμιστήρα: Αυτό είναι το απόλυτο εργαλείο “δροσιάς” με μόλις 20 ευρώ! Θα σας σώσει

Αυτό συμβαίνει, χάρη στο εσωτερικό του, καθώς περιέχει ένα ειδικό ζελέ υπέρ ψύξης και νερό που απορροφά τη θερμότητα του σώματος και στη συνέχεια την εκλύει στον αέρα.

Είναι υποαλλεργικό και ακίνδυνο, αφού, ακόμα κι αν σκιστεί, το εσωτερικό του δεν χύνεται.

Δεν λειτουργεί με ρεύμα ή μπαταρίες, δεν έχει καλώδια, δεν χρειάζεται πρίζα και μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε θέλετε.

Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ελαφρύ τρίψιμο με ένα βρεγμένο πανί σε κρύο ή χλιαρό νερό.

Εκτός από τον οικολογικό του χαρακτήρα είναι οικονομικό αφού ξεκινά από 20 ευρώ και η τιμή του αυξάνεται και προσαρμόζεται ανάλογα σε κάθε διάσταση.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share