Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τέρμα οι δυσάρεστες οσμές! Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για να αρωματίσετε το σπίτι σας

Δώστε βάση!

10 Μαΐου 2023 16:02
Τέρμα οι δυσάρεστες οσμές! Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για να αρωματίσετε το σπίτι σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα καθαρό σπίτι που να μοσχοβολάει; Γι’ αυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα και να αποφύγετε τα αποσμητικά χώρου που είναι επιβλαβή για την υγεία.

Το σπίτι θα μοσχοβολάει και μάλιστα με φυσικό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Η ηλεκτρική σκούπα! Με την ευκαιρία, δείτε 14 tips για να ανανεώσετε εύκολα και οικονομικά το σπίτι σας από τη Σίσσυ Φειδά.

Αυτός είναι ο τρόπος για να μοσχοβολάει το σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα

Τέρμα οι δυσάρεστες οσμές! Αυτό είναι το απόλυτο κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για να αρωματίσετε το σπίτι σας

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να γεμίσετε το σάκο της σκούπας με τα σωστά υλικά και να ξεκινήσετε το καθάρισμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε μερικές λύσεις για ευχάριστο άρωμα όλη μέρα:

– ποτ πουρί, στικάκια κανέλας ή μοσχοκάρυδο τριμμένο.

– βαμβάκι το οποίο θα έχετε βουτήξει στο αγαπημένο σας άρωμα ή σε αιθέριο έλαιο λεβάντας, πικραμύγδαλου, μέντας κλπ.

Ούτε σκούπισμα, ούτε σφουγγάρισμα: 5 μυστικά ανθρώπων που κρατάνε το σπίτι τους πάντα καθαρό

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν το σπίτι τους να βρίσκεται σε ανάγκη γενικής καθαριότητας μερικές μέρες μετά την προηγούμενη γενική, ενώ φιλικά σπίτια που επισκέπτονται συχνά να φαίνονται πάντα καθαρά και τακτοποιημένα. Η απάντηση δεν είναι πάντα η οικιακή βοηθός, ούτε μια αόρατη δύναμη που καθαρίζει και τακτοποιεί ενώ αυτοί λείπουν από το σπίτι.

Σας θυμίζουμε επίσης πώς θα αποτελειώσετε τη μούχλα: Το οικονομικό μείγμα των 3 υλικών για το καθάρισμα της βεράντας

Τα μεγάλα μυστικά τους

1. Τακτοποιημένο και καθαρό δεν είναι το ίδιο

Οι επιφάνειες του σπιτιού μπορεί να είναι καθαρές, στα πατώματα να μην υπάρχει ίχνος σκόνης, στα έπιπλα κανένα χνούδι, η κουζίνα να λάμπει. Παρόλα αυτά, αν τα ρούχα βρίσκονται παντού εκτός από τις ντουλάπες, τα οικοκυρικά σκεύη στους πάγκους της κουζίνας, το σπίτι δεν μπορεί να δώσει την εντύπωση ως καθαρό. Άλλο λοιπόν η καθαριότητα και άλλο η τακτοποίηση.

2. Λίγη τακτοποίηση κάθε μέρα

Τακτοποίηση σπιτιού

Στο σπίτι, οι δουλείες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Γι αυτό, δεν είναι το καλύτερο να τακτοποιείται και να καθαρίζεται το σπίτι όταν έχει φτάσει ένα βήμα από το να φαίνεται σαν να έχει πέσει βόμβα. Το καλύτερο είναι να γίνονται τουλάχιστον τα απαραίτητα. Έτσι, ποτέ δεν θα φτάσει στο σημείο να μην ελέγχεται και η γενική θα φαντάζει και θα είναι πιο εύκολη.

3. Περιοδική καθαριότητα

Για τον ίδιο λόγο που τα απαραίτητα της τακτοποίησης πρέπει να γίνονται καθημερινά, έτσι και η καθαριότητα θα πρέπει να γίνεται καθημερινά στο σημείο του απαραίτητου. Μόνο 10 λεπτά την ημέρα, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Τις ημέρες που ο χρόνος είναι σημαντικός, ορίστε τες για τις μικρές εργασίες, για παράδειγμα το καθάρισμα των πάγκων ή το ξεσκόνισμα, και αφήστε τις ημέρες που έχετε ενέργεια για το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα των δαπέδων.

4. Μινιμάλ διακόσμιση

Όσο λιγότερα διακοσμητικά έχει ένα σπίτι, τόσο πιο εύκολη γίνεται η καθαριότητα και η τακτοποίηση. Το σπίτι με λιγότερα πράγματα πάνω στο τραπέζι του καναπέ, θέλει λιγότερο χρόνο και λιγότερη προσπάθεια να καθαριστεί και να τακτοποιηθεί.

5. Ένα μέρος για όλα τα πράγματα που είναι σπανίως χρήσιμα

Το σύνηθες είναι να υπάρχουν λιγότερα συρτάρια στο σπίτι από την κατηγοριοποίηση των πραγμάτων που έχει ανάγκη ένα σπίτι και μια οικογένεια. Ορίστε ένα σημείο του σπιτιού που μπορούν να μπουν όλα εκείνα τα αντικείμενα που δεν φτάνουν σε ποσότητα για να έχουν ένα συρτάρι για κάθε κατηγορία.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share