Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και το ακούμπησε οριζόντια στο τραπέζι - Θα τρέξετε να το κάνετε!

Δεν θα το πιστεύετε!

9 Απριλίου 2023 14:52
Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και το ακούμπησε οριζόντια στο τραπέζι - Θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κόλπο με αλουμινόχαρτο που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας αφήσει άφωνους. Πώς δεν το είχατε σκεφτεί τόσο καιρό;

Επιδιορθώσετε τις γωνίες από τα έπιπλά σας χρησιμοποιώντας ένα σίδερο και αλουμινόχαρτο. Και μάλιστα με το αλουμινόχαρτο μπορείτε να επιλύσετε πολλά προβλήματα, ακόμα και υγείας, όταν το εφαρμόσετε στα πόδια σας!

Είναι πολύ κρίμα όταν μία ξύλινη επιφάνεια σε ένα τραπέζι φθείρεται. Αλλά δεν χρειάζεται να αγνοείται το πρόβλημα ή να ξοδεύετε μία περιουσία για να το επιδιορθώσετε.

Τύλιξε το κλειδί το αυτοκινήτου με αλουμινόχαρτο! Μόλις μάθετε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Κλειδί αυτοκινήτου

Το αλουμινόχαρτο που όλοι μας έχουμε στην κουζίνα έχει αποδειχθεί από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα καθώς έχει πάρα πολλές χρήσεις πέραν της κλασσικής που είναι για τη φύλαξη του φαγητού.

Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε τι μπορεί να κάνει μια μπάλα αλουμινόχαρτου στον κάδο του πλυντηρίου σας, σήμερα ήρθε η ώρα να σας δείξουμε πως με λίγο αλουμινόχαρτο μπορείτε να αποφύγετε την κλοπή του αυτοκινήτου σας! Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Πολλά καινούρια μοντέλα έχουν ένα απίστευτο χαρακτηριστικό: ένα σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να ανοίξετε το αυτοκίνητο σας χωρίς να βάλετε το κλειδί στην κλειδαριά ή να πατήσετε ένα κουμπί.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί αισθητήρες για να συνδεθεί με το κλειδί και να ανοίξει την πόρτα. Μόλις κάτσετε μπορείτε να εκκινήσετε το αυτοκίνητο πατώντας ένα κουμπί. Αυτό ακούγεται ιδανικό, αλλά κάποιοι πονηροί κλέφτες έχουν βρει τρόπο για να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση.

Κλειδιά αυτοκινήτου

Τα κλειδιά αυτοκινήτου που έχουν το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί δουλεύουν μέσω μια ασύρματης σύνδεσης. Αυτό το σήμα δουλεύει μόνο όταν είστε εντός δύο μέτρων από το αυτοκίνητο, αλλιώς δεν μπορεί να συνδεθεί. Δυστυχώς, κάποιοι πονηροί κλέφτες έχουν βρει τρόπο να χακάρουν αυτό το σήμα και να το δυναμώσουν. Δεν απαιτείται πολύπλοκη τεχνολογία για κάτι τέτοιο στις μέρες μας: οι συσκευές που απαιτούνται για να χακάρουν το σήμα υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα και δεν είναι και πολύ ακριβές.

Ενισχυτής

Οι κλέφτες χρησιμοποιούν ένα είδος βελτιωτή ή ενισχυτή για να βελτιώσουν την σύνδεση ανάμεσα στο κλειδί και στο αυτοκίνητο. Για κάτι τέτοιο θα πρέπει να είστε κοντά στο αυτοκίνητο αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να μπορείτε να ανοίξετε το αυτοκίνητο μόνοι σας.

Για παράδειγμα, τα κλειδιά σας θα μπορούσαν να βρίσκονται στο σπίτι σας και το αυτοκίνητο να είναι παρκαρισμένο έξω, ή να είστε στο γραφείο και το αυτοκίνητο σας να βρίσκεται στο παρκινγκ. Οι κλέφτες χρησιμοποιούν τον ενισχυτή για να βελτιώσουν το σήμα ανάμεσα στα κλειδιά σας και το αυτοκίνητο έτσι ώστε να ανοίξουν τις πόρτες όταν δεν είστε κοντά.

Πρόληψη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα για να εμποδίσετε το σήμα. Ο ευκολότερος και ο πιο φτηνός τρόπος είναι να τυλίξετε τα κλειδιά σας σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο πριν τα βάλετε στην τσάντα ή στην τσέπη σας. Αυτό θα εμποδίσει το σήμα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ειδικό μεταλλικό πορτοφόλι που θα εμποδίσει το σήμα. Ένα άλλο κόλπο είναι να βάλετε τα κλειδιά σας στην κατάψυξη όταν είστε σπίτι!

Η κατάψυξη θα εμποδίσει το σήμα. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα βάλατε εκεί όμως … Και πάλι δεν νοιώθετε ασφάλεια; Μπορείτε να πείτε στην αντιπροσωπεία που αγοράσατε το αυτοκίνητο να απενεργοποιήσει το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Με αυτό τον τρόπο κανένας δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share