Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έχεις νεύρα; Άρπαξε ένα ξεσκονόπανο ή μια σφουγγαρίστρα

Και θα μας θυμηθείς!

22 Μαρτίου 2023 11:09
Έχεις νεύρα; Άρπαξε ένα ξεσκονόπανο ή μια σφουγγαρίστρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλήθεια, όταν έχετε νεύρα ή βρίσκεστε σε μία κατάσταση που σας έχει αναστατώσει, με ποιον τρόπο εκτονώνεστε; Κάποιοι, επιλέγουν να «ξεσπάσουν» στο γυμναστήριο, άλλοι να πάνε μία βόλτα για να ηρεμήσουν, άλλοι μιλάνε με κάποιον φίλο. Και άλλοι επιλέγουν να «ξεσπάσουν» καθαρίζοντας το σπίτι.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έχεις κατοικίδιο; Καθάρισε όλο το σπίτι σου σε μισή ώρα

Μάλιστα, όσοι ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, πετυχαίνουν… με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Γιατί και την αρνητική ενέργεια αποβάλλουν και κάνουν κάποιες δουλειές που σε διαφορετική περίπτωση, θα τις είχαν αναβάλλει.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Ξεσκαρτάρισμα της αποθήκης

Πόσες φορές έχεις πει να μπεις στην αποθήκη (ή στα πατάρια) και να πετάξεις όσα σου είναι αχρείαστα; Μάλλον αρκετές. Αν έχεις νεύρα, ιδού μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, το οποίο όλο αναβάλλεις είτε γιατί δε βρίσκεις το χρόνο είτε δεν έχεις τη διάθεση.

Καθάρισμα της βιβλιοθήκης

Στο γενικό ξεσκόνισμα περιλαμβάνεται και η βιβλιοθήκη, αλλά μερικές φορές ξεσκονίζουμε τα κενά που φαίνονται. Αν έχεις νεύρα, είναι μία καλή ευκαιρία να κατεβάσεις όλα τα πράγματα από τη βιβλιοθήκη, να τα καθαρίσεις και μετά να τα τακτοποιήσεις σε σειρά. Και να πετάξεις όσα δεν σου χρειάζονται.

Τρίψιμο του πατώματος

Ένα σχολαστικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα είναι ο, τι πρέπει για την περίσταση. Μάλιστα, όλοι συμφωνούν ότι το σκούπισμα είναι από τους καλύτερους τρόπους εκτόνωσης.

Έχεις νεύρα; Άρπαξε ένα ξεσκονόπανο ή μια σφουγγαρίστρα

Καθάρισμα των τοίχων

Αυτός και αν είναι ο καλύτερος τρόπος για εκτόνωση. Και όταν έχεις μικρά παιδιά, σίγουρα θα υπάρχουν σημεία που τα έχουν ζωγραφίσει ή λερώσει. Οπότε, ορίστε μία καλή ευκαιρία και οι τοίχοι να καθαρίσουν κι εσύ να εκτονωθείς.

Καθάρισμα του στρώματος

Το στρώμα, λένε οι ειδικοί είναι από τα αντικείμενα του σπιτιού που μπορεί να αποτελέσει πηγή μικροβίων. Και χρειάζεται τακτικό αέρισμα. Επίσης, χρειάζεται και να του αλλάζετε θέση. Αν έχεις νεύρα, λοιπόν, ασχολήσου με το στρώμα του κρεβατιού. Μόλις τελειώσεις, θα νιώσεις καλύτερα, λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share