Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μυστικό του Σπύρου Σούλη: Το πανεύκολο tip για να μένει η κεραμική εστία πεντακάθαρη

Μιλάει ο ειδικός!

19 Μαρτίου 2023 20:12
Το μυστικό του Σπύρου Σούλη: Το πανεύκολο tip για να μένει η κεραμική εστία πεντακάθαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Σούλης δεν είναι μόνο διακοσμητής, αλλά και ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για την καθαριότητα. Παρακάτω θα δείτε το μυστικό αλλά πανεύκολο tip του για να μένει η κεραμική εστία σας πεντακάθαρη.

Υπάρχει ένα υλικό που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κεραμική σας εστία. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μυστικό της χαρτοπετσέτας από τον Σπύρο Σούλη.

Τι θα χρειαστείτε Το μόνο που θα χρειαστείτε για το καθάρισμα της κεραμικής εστίας είναι 1 φλ. μαγειρική σόδα σε σκόνη και δύο πανάκια (ένα στεγνό και ένα νωπό).

πεντακάθαρη κεραμική εστία

Ξεκινήστε ρίχνοντας στην κεραμική εστία τη μαγειρική σόδα. Φροντίστε να ρίξετε διάσπαρτα σε διάφορα σημεία. Στη συνέχεια με το στεγνό πανί αρχίστε να τρίβετε τη μαγειρική σόδα πάνω σε όλη την επιφάνεια της εστίας. Στο τέλος πάρτε ένα νωπό πανί και συνεχίστε το τρίψιμο.

Η σόδα αποτελεί το "μαγικό" καθαριστικό για τις κουζίνες εδώ και πολλές δεκαετίες και η χρήση της είναι πολύ δημοφιλής ακόμα και σήμερα.

Βρόμικη ντουζιέρα; Αυτό είναι το μυστικό του Σπύρου Σούλη για να είναι πάντα πεντακάθαρη

Πολλές φορές μέσα στο μήνα χρειάζεται να καθαρίζουμε τη βρόμικη ντουζιέρα μας πρώτα απ' όλα για λόγους υγιεινής. Ο Σπύρος Σούλης μοιράστηκε το μυστικό του για να είναι πάντα πεντακάθαρη. Ποιο είναι αυτό;

Όσο και να προσπαθήσετε δεν πρόκειται να πάει ο νους σας. Το μυστικό για πεντακάθαρη ντουζιέρα δεν έχει να κάνει καν με τον καθαρισμό της. Έχει να κάνει με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για να κάνετε το ντους σας. Μάθετε, λοιπόν, το μυστικό που θα διατηρεί την ντουζιέρα σας πεντακάθαρη χωρίς να κάνετε ουσιαστικά τίποτα.

Το μυστικό βρίσκεται στο αφρόλουτρο ή το σαπούνι που χρησιμοποιείτε.

Αν χρησιμοποιείτε σαπούνι για να κάνετε το ντους ή το μπάνιο σας καλό είναι να σταματήσετε… για το καλό της ντουζιέρας σας.

βρόμικη ντουζιέρα σπύρος σούλης

Τα λιπαρά και τα έλαια που περιέχονται στα σαπούνια είναι αυτά που δημιουργούν το πρόβλημα καθώς μένουν στην ντουζιέρα και χρειάζονται τακτικό καθάρισμα για να φύγουν.

Βγάλτε το σαπούνι από τη ζωή σας και δείτε την ντουζιέρα σας να λάμπει για πολύ περισσότερο.

Από την άλλη μεριά τα αφρόλουτρα λειτουργούν ουσιαστικά σαν απορρυπαντικά και έχουν τις ιδιότητες τους. Με λίγα λόγια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνουν υπολείμματα στη ντουζιέρα και να φεύγουν απλά με την πίεση του νερού.

Βγάλτε, λοιπόν, από τη ζωή σας το σαπούνι και αντικαταστήστε το με αφρόλουτρο αν δεν θέλετε να καθαρίζετε συνεχώς την ντουζιέρα σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share