Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο; Αυτό είναι το σπιτικό κόλπο για να μην ραγίσει το τσόφλι

Θα χρειαστείτε μόνο 1 υλικό

16 Μαρτίου 2023 13:51
Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο; Αυτό είναι το σπιτικό κόλπο για να μην ραγίσει το τσόφλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν τα αυγά σας είναι παγωμένα από το ψυγείο, για να μη σπάσουν στο βράσιμο, υπάρχει ένα κόλπο! Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με τα αυγά και το αλέυρι στην σακούλα.

Τρίψτε τους το τσόφλι με μισό λεμόνι πριν τα βάλετε στο νερό.

Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο; Αυτό είναι το σπιτικό κόλπο για να μην ραγίσει το τσόφλι

Αν αφήσετε ένα αυγό στο ψυγείο για μια βδομάδα, θα είναι πιο φρέσκο από ένα αυγό που είχατε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 μέρα.

Ενώ το εσωτερικό του αυγού δεν έχει βακτηρίδια, το κέλυφος εξαιτίας των πόρων που έχει μπορεί να αποκτήσει μεγάλο αριθμό βακτηριδίων.

ΠΗΓΗneadiatrofis.gr

Ζύμωσε το μπιφτέκι και έβαλε στην μέση ένα αυγό - Όταν το έριξε στο τηγάνι δεν πίστευε στα μάτια της

Το μπέργκερ είναι από τα πιο εύκολα και αγαπητά φαγητά. Σε όλους αρέσει το ζουμερό μπιφτέκι συνοδευμένο από λιωμένο τυρί μέσα σε καλοψημένα ψωμάκια. Μερικές φορές όμως χρειαζόμαστε μια αλλαγή, ακόμα και στα αγαπημένα μας πιάτα.

Ο Dave Hax μας δείχνει έναν απλό τρόπο, κάνοντας απλά μια τρύπα στην μέση του μπιφτεκιού και προσθέτοντας ένα υλικό. Το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε και άλλη μια συνταγή με τα πιο ιδιαίτερα μπιφτέκια με τζίντζερ.

Δείτε πώς να φτιάξετε κι εσείς αυτό το λαχταριστό μπέργκερ:

Υλικά:

  • μισό κιλό κιμά
  • κόλιαντρο
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι
  • 2 αβγά
  • 1 κ.σ. Λάδι
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα
  • αλάτι και πιπέρι

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ. Πάρτε λίγο κιμά και ζυμώστε ένα μπιφτέκι. Στην συνέχεια πάρτε ένα μικρό ποτήρι και χρησιμοποιήστε το για να ανοίξετε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφτεκιού.

Προσέξτε το «δαχτυλίδι» να είναι αρκετά χοντρό, ώστε να μην διαλυθεί στο τηγάνισμα. Το επόμενο βήμα θα απογειώσει το μπέργκερ σας. Δείτε στο βίντεο τι κάνει ο Dave Hax και πώς να ετοιμάσετε το ολόκληρο το μπέργκερ.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share