Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Tips για νοικοκυρές: Καθαρίστε το ψυγείο με μαγειρική σόδα, ελαιόλαδο και 3 ακόμα υλικά

Δώστε βάση!

14 Μαρτίου 2023 14:22
Tips για νοικοκυρές: Καθαρίστε το ψυγείο με μαγειρική σόδα, ελαιόλαδο και 3 ακόμα υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα από τοίχους, έπιπλα, ψυγεία και από όλα εκείνα τα σημεία που φτάνει το μικροσκοπικό χέρι των παιδιών; Σε όλα τα παιδιά αρέσουν τα αυτοκόλλητα. Ακόμα περισσότερο τους αρέσει να τα διακοσμούν σε όλο το σπίτι, κάνοντας πολλές φορές την αφαίρεση τους δύσκολη. Μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι άσχημα και μερικά αυτοκόλλητα στα έπιπλα, αλλά ξεκολλώντας τα αφήνουν σημάδια από κόλλα. Με την ευκαιρία, δείτε γιατί παγώνει το ελαιόλαδο στο ψυγείο.

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, έχουμε βρει και σας παρουσιάζουμε όλους τους τρόπους για την αποτελεσματική αφαίρεση των αυτοκόλλητων.

  • ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΟΜΑ

Πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα με λίγο νερό και μια γόμα; Κι όμως γίνεται! Με ένα βρεγμένο πανί μουσκέψτε καλά το αυτοκόλλητο και μόλις το αφαιρέσετε καθαρίστε τα υπολείμματα με μία πράσινη η λευκή γόμα. Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή σαν να σβήνετε κάτι από χαρτί.

  • ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μπορείτε να δείτε πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα από τοίχους και έπιπλα μέσα σε 5 λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σεσουάρ μαλλιών και να θερμάνετε καλά το αυτοκόλλητο που θέλετε να αφαιρέσετε. Μόλις ζεσταθεί το αυτοκόλλητο, απλά τραβάτε με προσοχή από την άκρη. Θα δείτε ότι δεν θα μείνουν υπολείμματα κόλλας.

Tips για νοικοκυρές: Καθαρίστε το ψυγείο με μαγειρική σόδα, ελαιόλαδο και 3 ακόμα υλικά

Προσοχή, μην εφαρμόσετε αυτή τη μέθοδο σε ψυγεία και άλλες ηλεκτρικές συσκευές που μπορούν να επηρεαστούν από τη θερμότητα.

  • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ακόμα ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δείτε τα αυτοκόλλητα να ξεκολλάνε είναι με ένα εύκολο μείγμα μαγειρικής σόδας και ελαιόλαδου. Ανακατέψτε τα δύο υλικά για να γίνουν ένα και με ένα πινέλο εφαρμόστε πάνω στο αυτοκόλλητο που θέλετε να αφαιρέσετε. Στη συνέχεια θα δείτε πόσο εύκολα ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα από την επιφάνεια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share