Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καμία μαγειρική σόδα: Αυτό είναι το υλικό που θα φέρει την "αποκάλυψη" στην τουαλέτα σας

Δώστε βάση!

9 Μαρτίου 2023 14:54
Καμία μαγειρική σόδα: Αυτό είναι το υλικό που θα φέρει την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιός είπε ότι η μαγειρική σόδα είναι η μόνη σωτήρια λύση για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία του σπιτιού; Δοκιμάστε σήμερα αυτό το εύκολο τρικ με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού.

Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά...σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.

Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρομιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

Καμία μαγειρική σόδα: Αυτό είναι το υλικό που θα φέρει την 'αποκάλυψη' στην τουαλέτα σας

Κιτρινισμένη λεκάνη; Το κόλπο με την ελαφρόπετρα για να αφαιρέσετε λεκέδες στη στιγμή

Αν ζείτε σε ένα παλιό σπίτι γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα είδη υγιεινής έχουν τα θεματάκια τους! Τα κίτρινα στίγματα που σχηματίζονται στη λεκάνη της τουαλέτας με την πάροδο του χρόνου το θεωρούμε σχεδόν αδύνατον ότι μπορούν να καθαριστούν. Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα σου έχουμε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να κάνεις και πάλι τη λεκάνη της τουαλέτας σου σαν καινούρια!

Με την ευκαιρλία, δείτε επίσης: Τέλος στην "μπίχλα": Πήρε ένα κεσεδάκι με γιαούρτι και το πέταξε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας

Οι λεκέδες στη λεκάνη της τουαλέτας γίνονται πιο έντονοι με την πάροδο του χρόνου και καθίσταται δύσκολη η αφαίρεσή τους. Πολλές από εμάς χρησιμοποιούν χημικές ουσίες αλλά καμία δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε και επιπλέον είναι και επικίνδυνη η μυρωδιά αυτών των χημικών. Υπάρχει λοιπόν μια μέθοδος για την αφαίρεση αυτών των λεκέδων χωρίς τη χρήση χημικών και με την βοήθεια 2 μόνο πραγμάτων: της ελαφρόπετρας και λίγης δύναμης στον καρπό!

Κιτρινισμένη λεκάνη; Το κόλπο με την ελαφρόπετρα για να αφαιρέσετε λεκέδες στη στιγμή

Η ελαφρόπετρα λοιπόν ή αλλιώς πέτρα της φτέρνας, επειδή βοηθά στον καθαρισμό του νεκρού δέρματος στις φτέρνες, είναι η καλύτερη λύση για να απαλλαγούμε από τους κίτρινους λεκέδες στην λεκάνη της τουαλέτας.

Αφού βρέξετε το σημείο όπου είναι ο λεκές, ξεκινήστε να τρίβετε την λεκάνη με την ελαφρόπετρα μέχρι να φύγει και η τελευταία κιτρινίλα!

Πιστέψτε μας ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share