Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει οδοντόκρεμα και την τρίβει πάνω στο σίδερο - Ο λόγος είναι εντυπωσιάκος!

Απίστευτο!

8 Μαρτίου 2023 09:11
Παίρνει οδοντόκρεμα και την τρίβει πάνω στο σίδερο - Ο λόγος είναι εντυπωσιάκος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις συσκευές στο σπίτι μας που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο καθαρισμά της, είναι το σίδερο. Μετά από ένα διάστημα, η πλάκα του σίδερου γεμίζει άλατα. Με την ευκαιρία, δείτε πως να απομακρύνετε τη μαυρίλα από το σίδερο με 1 υλικό που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Η λύση βρίσκεται στην οδοντόκρεμα. Ναι, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της καθαριότητας του σίδερου με λίγη οδοντόκρεμα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη λύση για το σίδερο σας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν σιδερώσετε… αλάτι.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι να κάνετε το σίδερο σας σαν καινούριο. Αφού βεβαιωθείτε πως το σίδερο σας είναι εκτός πρίζας και κρύο, απλώστε οδοντόκρεμα στη μαυρισμένη πλάκα του και εν συνεχεία σκουπίστε με νωπό πανάκι. Και μέσα σε πέντε μόλις λεπτά η πλάκα από το σίδερο σας θα αστράφτει και πάλι, όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε!

Παίρνει οδοντόκρεμα και την τρίβει πάνω στο σίδερο - Ο λόγος είναι εντυπωσιάκος!

Θα μείνετε άφωνοι με το αποτέλεσμα: Ανακατεύει οδοντόκρεμα με νερό και βάζει μέσα το αγαπημένο της κολιέ

Ποιος είπε ότι η οδοντόκρεμα είναι μόνο για να πλένουμε τα δόντια μας; Λάθος! Η οδοντόκρεμα έχει κι άλλες χρήσεις που μέχρι πρότινος ούτε καν πήγαινε το μυαλό σας. Μια από αυτές θα σου δείξουμε σήμερα!

Ένα από τα βασικά συστατικά της οδοντόκρεμας είναι το φθόριο, είναι αυτό που “ενεργοποιεί” το σμάλτο των δοντιών μας, αποβάλει τυχόν υπολείμματα τροφών, καθαρίζει και μας εξασφαλίζει ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Το φθόριο είναι αυτό που θα δώσει ζωή και στα κοσμήματα σας! Πώς; Είναι απλούστατο! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οδοντόκρεμα και λίγο νερό, ανακατέψτε και ρίξτε μέσα τα αγαπημένα σας κοσμήματα, αφήστε τα για τουλάχιστον πέντε λεπτά και στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας τρίψτε και γυαλίστε τα! Τα κοσμήματα σας θα γίνουν στη στιγμή σαν καινούρια!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share