Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε ένα σακουλάκι με τσάι μέσα στο ψυγείο και το άφησε για 24 ώρες - Λίγο μετά έγινε το απίστευτο

Δώστε βάση!

23 Φεβρουαρίου 2023 13:52
Έβαλε ένα σακουλάκι με τσάι μέσα στο ψυγείο και το άφησε για  24 ώρες - Λίγο μετά έγινε το απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σακουλάκι με τσάι εκτός από ρόφημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των άσχημων μυρωδιών, κυρίως από το ψυγείο. Με την ευκαιρία, δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε τις ντομάτες στο ψυγείο - Μπορεί να...

Ειδικότερα, η άσχημη μυρωδιά του ψυγείου μπορεί να γίνει παρελθόν, αν ακολουθήσετε ένα απλό και ανέξοδο μυστικό.

Είναι πολύ ενοχλητικό να ανοίγετε το ψυγείο σας και να σας έρχεται μια δυσάρεστη μυρωδιά. Φυσικά μπορείτε να αδειάσετε όλο το ψυγείο και να το καθαρίσετε, αλλά ίσως δεν έχετε τον χρόνο ή τη διάθεση για κάτι τέτοιο.

Σακουλάκι με τσάι: Καλύπτει όλες τις μυρωδιές των φαγητών

Επιπροσθέτως, ένα ψυγείο που μυρίζει δεν σημαίνει ότι είναι και βρώμικο. Ίσως έχετε αφήσει μερικά φαγητά που έχουν σκόρδο ή κρεμμύδι. Για να καλύψετε αυτές τις μυρωδιές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το έξυπνο κόλπο με ένα σακουλάκι από τσάι και έτσι δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε όλο το ψυγείο αμέσως.

Δεν είναι παράξενο που αναπτύσσονται δυσάρεστες οσμές στο ψυγείο σας, αφού έχει τόσα πολλά τρόφιμα και το καθένα έχει την δικιά του μυρωδιά. Δεν μπορούν όλα τα τρόφιμα να αντέξουν την θερμοκρασία του ψυγείου το ίδιο, έτσι αρχίζουν να μυρίζουν μετά από λίγο. Το φαγητό που έχει λήξει επίσης μπορεί να αρχίσει να μυρίζει για να μην αναφέρουμε φαγητά με σκόρδο, κρεμμύδι και διάφορα είδη λάχανου.

Έβαλε ένα σακουλάκι με τσάι μέσα στο ψυγείο και το άφησε για 24 ώρες - Λίγο μετά έγινε το απίστευτο

Σακουλάκι με τσάι: Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καφέ ή μαγειρική σόδα

Αρχικά, αφαιρέστε το τρόφιμο που ευθύνεται για την δυσάρεστη μυρωδιάς το ψυγείο σας ή βάλτε το σε ένα σφραγισμένο τάπερ. Πάρτε ένα χρησιμοποιημένο σακουλάκι από τσάι και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Βάλτε το σε ένα πιατελάκι στο κέντρο του ψυγείου σας. Αν έχετε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα σακουλάκια. Θα προσeξετε ότι η μυρωδιά θα απορροφηθεί από το τσάι γρήγορα. Δεν πίνετε τσάι; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό μπολ από κόκκους καφέ ή μαγειρική σόδα.

Σακουλάκι με τσάι: Που αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Μπορείτε να βάλετε ένα χρησιμοποιημένο σακουλάκι από τσάι στο κουτί που κάνει την ανάγκη η γάτα σας ή στο κάτω μέρους του κάδου για τα σκουπίδια. Το τσάι προστατεύει επίσης τα φυτά στο σπίτι σας από επικίνδυνους μύκητες και μούχλα. Βράστε λίγο νερό και προσθέστε το χρησιμοποιημένο σακουλάκι από το τσάι. Αφήστε το να παγώσει και χρησιμοποιήστε το για να ποτίσετε τα φυτά που έχετε μέσα στο σπίτι σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share