Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άκρως απαγορευτικά: Αυτά είναι τα 6 ρούχα που δεν πρέπει να φορέσετε ποτέ στη δουλειά

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο...

4 Φεβρουαρίου 2023 11:51
Άκρως απαγορευτικά: Αυτά είναι τα 6 ρούχα που δεν πρέπει να φορέσετε ποτέ στη δουλειά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενδεχομένως να μην υπάρχει dress code σε όλες τις δουλειές, ωστόσο μερικά ρούχα θεωρούνται άκρως απαγορευτικά για να τα φορέσετε στο γραφείο!

Όσο και να νομίζεις ότι θα νιώθεις πιο άνετα και χαλαρά επιλέγοντας να φορέσεις όσο το δυνατόν λιγότερο ύφασμα γίνεται στο γραφείο, καλύτερα να μην το κάνεις. Περίεργες ματιές και πολλή δουλειά δεν είναι καλός συνδυασμός! Με την ευκαιρία, δείτε πώς μπορείτε να σώσετε το ρούχο που κάηκε στο σίδερο.

Κοντά σορτσάκια ή πετσοκομμένα παλιά τζιν

Προτίμησε κάτι που προσφέρει περισσότερη κάλυψη. Πίστεψε με κανένας δε θέλει να κοιτάζει τα πόδια σου, όταν είναι στη δουλειά. Άλλοι θα χαζεύουν ενώ άλλοι θα θιχτούν. Όπως και να χει το αφεντικό σου δε θα είναι ευχαριστημένο, 100% σίγουρα.

Λινά παντελόνια

λινό παντελόνι ρούχο που απαγορεύεται στη δουλειά

Ενώ αυτά τα παντελόνια είναι εξαιρετικά για να καλύπτουν ατέλειες στην παραλία, δεν συμβαίνει το ίδιο και στη δουλειά, ειδικά μάλιστα όταν είναι see-through. Και εκτός του ότι θα είναι πολύ αποκαλυπτικά, αυτά τα παντελόνια τείνουν να τσαλακώνονται εύκολα και πίστεψε με οι λέξεις επαγγελματίας και τσαλακωμένα ρούχα δεν πάνε μαζί!

Στράπλες μπλουζάκια

Το στυλ στράπλες μέσα από σακάκι ενώ είναι εξαιρετικά στιλάτο για να βγεις για ένα ποτό, δεν είναι όμως καλή επιλογή για να φορέσεις σε ένα meeting. Άσε που όλη μέρα θα πρέπει να το σηκώνεις γιατί θα σου πέφτει. Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου!

Σαγιονάρες

σαγιονάρες απαγορεύονται στη δουλειά

Ξέρω είναι άνετες και αν μπορούσαμε να τις φοράμε όλη μέρα θα το κάναμε. Δυστυχώς όμως δεν είναι κατάλληλες για δουλειά. Αντικατέστησε τες με πέδιλα ή εσπαντρίγιες. Αν δεν τα προτιμάς οι μπαλαρίνες ή τα loafers είναι εξαιρετική εναλλακτική.

Διάφανα μπλουζάκια

Όπως και με τα λινά παντελόνια έτσι και τα διάφανα μπλουζάκια δε βγάζουν την εικόνα του έμπειρου επαγγελματία. Όπως γνωρίζεις 3 δευτέρα αρκούν για να δημιουργήσουν την 1η εντύπωση στους πελάτες σου.

Τιράντες και βαθιά ντεκολτέ

Δροσερά, εξαιρετικά για να βγεις αλλά όχι για γραφείο. Επέλεξε κοντομάνικα δροσερά πουκαμισάκια αντί για βαθιά ντεκολτέ ή κάποιο δροσερό μάξι φόρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις το απόλυτο θηλυκό!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share