Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίζει το κρεβάτι; 2+1 έξυπνα κόλπα για να το αντιμετωπίσετε εύκολα και αποτελεσματικά

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε

3 Φεβρουαρίου 2023 14:50
Τρίζει το κρεβάτι; 2+1 έξυπνα κόλπα για να το αντιμετωπίσετε εύκολα και αποτελεσματικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για να μην σκέφτεστε κάθε φορά που θέλετε να γυρίσετε πλευρό αν πρέπει ή όχι να το κάνετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το πιπέρι για να πλύνετε τα ρούχα σας.

Ενα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα στο θέμα του ύπνου είναι ένα κρεβάτι που τρίζει, τόσο για εσάς όσο και για όποιον κοιμάται μαζί σας.

Για να λύσετε μια για πάντα αυτό το θέμα δεν έχετε πάρα να βάλετε λίγο σπρέι σιλικόνης (θα το βρείτε στα σιδηροπωλεία) στις ενώσεις της βάσης του κρεβατιού και θα σταματήσει να τρίζει κάθε φορά που αλλάζετε πλευρό.

Επιπλέον, θα μπορούσατε να βάλετε ειδικά λάστιχα στις άκρες της κάθε ξύλινης σανίδας που στηρίζει το στρώμα.

Μια άλλη ιδέα που είναι και πολύ πρακτική είναι να περάσετε τις τάβλες του κρεβατιού στο σημείο που ακουμπάνε στα πλευρά του κρεβατιού με πράσινο σαπούνι (ή και κάποιο άλλο σαπούνι αν δεν έχετε πράσινο). Έτσι το κρεβάτι σας δεν θα τρίξει ποτέ ξανά.

Τρίζει το κρεβάτι; 2+1 έξυπνα κόλπα για να το αντιμετωπίσετε εύκολα και αποτελεσματικά

Extra θέρμανση στο καλοριφέρ: Το οικονομικό κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να βελτιώσετε την απόδοσή του στο διπλάσιο

«Καλοριφέρ είναι, δεν χρειάζεται καθάρισμα». Αυτό το μεγάλο λάθος το κάνουν αρκετοί, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η σχολαστική καθαριότητα των σωμάτων θέρμανσης επηρεάζει ακόμα και τη σωστή λειτουργία τους. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο για να καθαρίσετε τα καμένα λίπη με αλουμινόχαρτο.

Η θερμότητα που διαχέεται στον χώρο μπορεί να απελευθερώνει δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

Δείτε πως μπορείτε να τα καθαρίσετε:

α) Η ιδανική ώρα για να καθαρίσετε τα καλοριφέρ σας είναι πριν ανάψουν. Αν έχουν ήδη ανάψει εξασφαλίστε πως είναι κλειστά και τελείως κρύα.

β) Καθαρίστε την επιφάνεια. Απομακρύνετε την πολλή σκόνη με ένα καθαρό πανί και στη συνέχεια περάστε όλη την επιφάνεια με ένα νωπό σφουγγάρι. Αφήστε το να στεγνώσει πριν προχωρήσετε.

γ) Αν υπάρχει κάλυμμα ξεβιδώστε το και βγάλτε το. Χρησιμοποιήστε αέρα υπό πίεση (όπως αυτόν που προορίζεται για το καθάρισμα του πληκτρολογίου) για να απομακρύνετε την σκόνη. Αν το καλοριφέρ δεν έχει κάλυμμα, χρησιμοποιήστε τον αέρα για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία και τα σημεία των σωληνώσεων.

Κόλπο για να ζεσταίνει το καλοριφέρ σας διπλά

Μήπως το καλοριφέρ σου δεν ζεσταίνει αρκετά το σπίτι; Με αυτό το κολπάκι θα έχετε ζέστη μέσα στο σπίτι σας και θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα

Τι πρέπει να κάνετε; Βάλτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον τοίχο πίσω του. Το αλουμινόχαρτο θα στείλει τη ζέστη μέσα στο δωμάτιο και δεν θα αφήσει να την απορροφήσει ο τοίχος.

Extra θέρμανση στο καλοριφέρ: Το οικονομικό κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να βελτιώσετε την απόδοσή του στο διπλάσιο

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share