Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στείβει ένα λεμόνι με αλάτι στη λεκάνη της τουαλέτας - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε (Video)

Η λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς

3 Φεβρουαρίου 2023 13:41
Στείβει ένα λεμόνι με αλάτι στη λεκάνη της τουαλέτας - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί από εμάς παιδευόμαστε αρκετά με το καθάρισμα της τουαλέτας. Ωστόσο, αν καλύψουμε ένα λεμόνι με χοντρό αλάτι και μετά το στείψουμε μέσα στη λεκάνη, δίνουμε τη λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα.

Συνήθως τα λεμόνια δεν τρώγονται σκέτα μιας και είναι αρκετά ξινά, σίγουρα όμως ο χυμός τους εκτοξεύει τη γεύση διάφορων φαγητών! Είναι επίσης πολύ υγιεινά, με αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Με την ευκαιρία, δείτε πώς θα κάνετε σαν καινούργια τη λεκάνη σας, αν έχει σκουριάσει.

Γνωρίζατε όμως ότι εκτός από την κατανάλωση, τα λεμόνια έχουν και πολλές άλλες χρησιμότητες; Αν δε το είχατε σκεφτεί, δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Πέταξε γιαούρτι στη λεκάνη της τουαλέτας και μετά... - Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Δοκιμάστε αυτό το έξυπνο κόλπο με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Για λεκάνη που αστράφτει θα χρειαστείτε απλά… λίγο ληγμένο γιαούρτι.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έπιασε πουρί η λεκάνη σας; 3 έξυπνοι τρόποι για να αφαιρέσετε χωρίς κόπο και να κάνετε την τουαλέτα σας να λάμπει

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε:

Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα.

Πέταξε γιαούρτι στη λεκάνη της τουαλέτας και μετά... - Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά…σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.

Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρωμιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share