Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Σε χρόνο μηδέν: Το μυστικό για να ξεβουλώσετε την μπανιέρα σας με 2 υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας

Χωρίς κόπο με φυσικό τρόπο

3 Φεβρουαρίου 2023 10:31
Σε χρόνο μηδέν: Το μυστικό για να ξεβουλώσετε την μπανιέρα σας με 2 υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανά χρονικά διαστήματα, είναι φυσιολογικό να βουλώνει η μπανιέρα συνήθως γιατί μαζεύονται τρίχες και βρωμιές. Ωστόσο, αμά δεν ξέρει κάποιος τη φυσική λύση για να την ξεβουλώσει τότε μπορεί να είναι ταλαιπωρία.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Θέλετε αστραφτερή μπανιέρα; Ο Σπύρος Σούλης σας προτείνει θαυματουργά tips!

Επιπλέον, πολλοί δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία μέχρι που η αποχέτευση βουλώνει εντελώς.

Εάν λοιπόν βούλωσε η μπανιέρα σας το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Αν αφήσετε κι άλλο το πρόβλημα αυτό χωρίς να δώσετε ιδιαίτερη σημασία η ομαλή ροή των υδάτων αρχίζει να επιβραδύνει.

Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα το νερό μέσα στη μπανιέρα να ανεβαίνει την ώρα που κάνετε μπάνιο. Σίγουρα αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου καθώς είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Το ξεβούλωμα μπανιέρας σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο για εσάς αλλά υπάρχουν φυσικοί τρόποι έτσι ώστε να βγείτε εύκολα από την δύσκολη περίπτωση.

Εάν λοιπόν προλάβετε στην αρχή, η αποχέτευση μπορεί να ξεβουλώσει με μια απλή σπιτική συνταγή. Μην αγνοήσετε λοιπόν τα προειδοποιητικά σημάδια, όπως φράξιμο και δυσάρεστη οσμή, αλλά αναλάβετε δράση με τρεις φυσικούς τρόπους.

Ξεβουλώστε την μπανιέρα σας με φυσικό τρόπο σε χρόνο μηδέν

Σε χρόνο μηδέν: Το μυστικό για να ξεβουλώσετε την μπανιέρα σας με 2 υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας

Ξεκινήστε τη διαδικασία βάζοντας στην τρύπα της αποχέτευσης, είτε στο νεροχύτη είτε στη μπανιέρα, μισή κούπα μαγειρική σόδα. Μετέπειτα ζεσταίνετε μια κούπα περίπου ξύδι. Ρίχνετε σταδιακά το ζεστό ξύδι πάνω στη σόδα με αρκετή προσοχή καθώς η μίξη θα προκαλέσει αναθυμιάσεις και αφρό.

Αφήνετε μισή ώρα και αμέσως μετά ανοίγετε τη βρύση να τρέξει άφθονο νερό. Ειδικά για την μπανιέρα καλύτερα θα είναι αφού βάλετε το ξύδι να κλείσετε με την τάπα την έξοδο και μετά το μισάωρο να γεμίσετε την μπανιέρα νερό. Τραβάτε κατόπιν την τάπα και όλη η πίεση του νερού θα λειτουργήσει αποφρακτικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share