Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα κόλπα των σεφ: Οι 3 τρόποι για να βγάλετε τη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια σας

Μιλάνε οι ειδικοί!

31 Ιανουαρίου 2023 23:36
Τα κόλπα των σεφ: Οι 3 τρόποι για να βγάλετε τη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγαπάμε το σκόρδο, το οποίο πέρα από γεύση στο φαγητό μας είναι ένα από τα superfoods! Το μεγάλο αρνητικό, όμως, από την άλλη είναι η κακή αναπνοή που δημιουργεί και η μυρωδιά που αφήνει στα χέρια μας όταν το ψιλοκόβουμε.

Εμείς βρήκαμε στο Instagram 3 εύκολους και απλούς τρόπους να αφαιρέσεις την μυρωδιά από τα χέρια σου. Με την ευκαιρία, δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε στο σπίτι σας σκόρδο.

«Το σκόρδο δίνει γεύση σε όλα τα φαγητά, αλλά τις περισσότερες φορές αφήνει μυρωδιά στα χέρια μας! Δείτε 3 τρόπους για να την αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα» σημειώνει ο γνωστός σεφ στο προφίλ του στο Instagram, όπου μετρά 1.8 εκατομμύρια followers.

Ψιλόκοψε ένα σκόρδο και το έριξε στο γυαλιστικό νυχιών - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Έχεις δοκιμάσει να τρίψεις τα νύχια σου με οδοντόκρεμα και λεμόνι, έχεις ακολουθήσει όλες τις συμβουλές των nail artists αλλά και τα γιατροσόφια των γιαγιάδων αλλά και πάλι δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις τα νύχια των ονείρων σου. Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σου δείξει το κόλπο με το σκόρδο που σίγουρα θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θες.

Το φυτό αυτό πέρα του ότι κάνει καλό στην καρδιά σου και στην πίεση, βοηθάει τα νύχια σου να μεγαλώσουν με γερά και υγιή. Πώς; Χάρη στο θείο και την αλλισίνη, που περιέχει.

Οι γυναίκες στην Δομικανή Δημοκρατία τοποθετήσουν μικρά κομμάτια σκόρδου μέσα στο βερνίκι νυχιών, ενώ δεν είναι λίγες οι εταιρίες που κυκλοφορούν μανό με εκχύλισμα σκόρδου. Για να φτιάξεις και εσύ το δικό σου «δυναμωτικό», κόψε μικρά κομμάτια σκόρδου και βάλε τα για 10 ημέρες μέσα στο μανό σου.

Δες όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:



 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share