Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο «χρυσός» κανόνας του Φενγκ Σούι: Τα 3 φυτά που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας και πού να τα τοποθετήσετε στο σπίτι

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

12 Ιανουαρίου 2023 19:46
Ο «χρυσός» κανόνας του Φενγκ Σούι: Τα 3 φυτά που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας και πού να τα τοποθετήσετε στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα παρακάτω φυτά υπόσχονται να αλλάξουν τη διάθεσή σου από τη μια στιγμή στην άλλη σύμφωνα με τις οδηγίες του Φενγκ Σούι.

Τα φυτά σύμφωνα με το Φενγκ Σούι μπορούν να έχουν πολύ θετική επίδραση στην ενέργεια του χώρου. Ορισμένα μάλιστα, μπορούν να σου αλλάξουν και όλλη τη ζωή, ειδικά αν πιστεύεις σε θέματα ενέργειας στο σπίτι. Βέβαια, υπάρχουν και κάποια που το Φενγκ Σούι απαγορεύει να έχεις στο δωμάτιο σου. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα 4 φυτά που απορροφούν την υγρασία από το σπίτι.

Αυτά τα 3 φυτά θα σου αλλάξουν τη ζωή σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Sansevieria trifasciata

φυτό σανσιβέρια

Το Sansevieria trifasciata, γνωστό και ως “γλώσσα της πεθεράς” ή “snake plant”, πρέπει να μπει στην είσοδο του σπιτιού σας. Είναι ανθεκτικό φυτό που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα. Φιλτράρει τοξικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, το τριχλωροαιθυλένιο, το βενζόλιο, η τολουΐνη και άλλες τοξίνες που απελευθερώνονται στον αέρα, από το μελάνι, τον αφρό ή τις πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας.

Monstera

Αν θέλετε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή, τότε τοποθετήστε τη monstera στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο! Προσοχή όμως, όχι πάνω από το κρεβάτι σας. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή φυτού εσωτερικού χώρου για το σπίτι και το γραφείο μας, καθώς επιβιώνει ακόμα και με λίγο φως.

Μoney tree

Το φυτό που φέρνει πλούτο, ευημερία και καλή ενέργεια. Προσέξτε μόνο να μη βάλετε το συγκεκριμένο φυτό στο μπάνιο γιατί τα λεφτά σας μάλλον θα βγάλουν φτερά σύντομα. Επίσης, καλό είναι να αποφεύγετε να τοποθετείτε φυτά στο πάτωμα καθώς παγιδεύεται η ενέργεια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share