Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λύστε το μυστήριο μια για πάντα: Χαμένες κάλτσες στο πλυντήριο τέλος με μια κίνηση!

Σας έχουμε τη λύση!

11 Ιανουαρίου 2023 16:25
Λύστε το μυστήριο μια για πάντα: Χαμένες κάλτσες στο πλυντήριο τέλος με μια κίνηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει άπαντα, προκαλώντας του νεύρα: Πού στο καλό εξαφανίζονται οι κάλτσες στο πλυντήριο; Το ερώτημα απασχολεί τόσο που καταπιάστηκαν μαζί του επιστήμονες και στελέχη μεγάλων εταιριών.

Σύμφωνα με το Distractify το φαινόμενο άρχισε να παρατηρείται από τότε που επινοήθηκε η πρώτη συσκευή πλυντηρίου ρούχων, το 1937 (και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται η υποψία όλων ότι τις... ρουφάει το πλυντήριο). Ερευνητές στη Βρετανία που μελέτησαν το φαινόμενα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο καθένας μας χάνει το χρόνο τουλάχιστον 15 κάλτσες και περίπου 1.264 κάλτσες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Δεν θα ήταν υπέροχο λοιπόν αν μπορούσαμε να απαλλαγούμε από αυτό το... μαρτύριο; Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας έχει δείξει πολλά μυστικά και κόλπα σχετικά με το πλυντήριο, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μέσα στο πλυντήριο μια κούπα καφέ. Αυτή τη φορά, λοιπόν, βρήκε τον τρόπο να μην χάσετε ποτέ ξανά καμία κάλτσα και είναι η πιο απλή κίνηση. Για να μην χάσετε τις κάλτσες σας μέσα στο πλυντήριο λοιπόν, τοποθετήστε πρώτα τις κάλτσες και μετά τα υπόλοιπα ρούχα και όχι το αντίθετο.

Χαμένες κάλτσες στο πλυντήριο ρούχων

Έκανε μπαλάκια το αλουμινόχαρτο και τα έβαλε στο πλυντήριο - Το αποτέλεσμα; Θα ενθουσιαστείτε

Ένα τρομερό κόλπο θα σας δείξει το Athensmagazine.gr για το πλυντήριο σας, βάζοντας σε αυτό μπαλάκια από αλουμινόχαρτο, με το αποτέλεσμα σίγουρα να σας ενθουσιάζει.

Ελάχιστοι γνωρίζουν αυτό το τέχνασμα με το αλουμινόχαρτο.

Να κάνεις τη μπουγάδα του σπιτιού δεν είναι και η πιο αγαπημένη δραστηριότητα.

Για να μην αναφέρουμε τι γίνεται με το σιδέρωμα…

Λοιπόν, χάρη σε αυτές τις πολύ χρήσιμες συμβουλές, θα πλύνετε τα ρούχα στο πλυντήριο, όπως αναφέρει το strange, χωρίς κόπο και θα μοιάζουν σαν να τα είχατε μόλις αγοράσει, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το κόλπο με τη μαγειρική σόδα.

Δείτε το φοβερό κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share