Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μυρωδάτα κεφτεδάκια: Το κόλπο με το ξύδι για να εξαφανίσετε την αυγουλίλα

Θα σας λύσει τα χέρια!

5 Ιανουαρίου 2023 13:30
Μυρωδάτα κεφτεδάκια: Το κόλπο με το ξύδι για να εξαφανίσετε την αυγουλίλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πού κρύβεται τελικά το μυστικό για τα τέλεια κεφτεδάκια; Πως θα γίνουν ζουμερά, αφράτα και πεντανόστιμα; Πως θα κάνουμε την αυγουλίλα να φύγει; Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για κεφτεδάκια που ξεμυαλίζουν.

Πολλά είναι εκείνα τα κόλπα που θα συντελέσουν σε ένα νόστιμο αποτέλεσμα.

Για να μη μυρίζουν αυγό τα κεφτεδάκια η λύση είναι το ξύδι. Προσοχή όμως, γιατί αν βάλουμε περισσότερο, το αποτέλεσμα θα είναι να ξινίζουν.

Χτυπάμε τα υλικά σε ελεγχόμενη ταχύτητα ώστε να μη γίνουν πολτός και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με το ψωμί, το οποίο έχουμε στύψει. Προσθέτουμε τον κιμά, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Μυρωδάτα κεφτεδάκια: Το κόλπο με το ξύδι για να εξαφανίσετε την αυγουλίλα

Τυλίγει με κιμά και μπέικον ένα κουτί μπύρας - Θα το φτιάξετε αμέσως μόλις δείτε το αποτέλεσμα (video)

Τυλίγει με κιμά και μπέικον ένα κουτί μπύρας, μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα το φτιάξετε αμέσως. Αφήστε στην άκρη για λίγο τις σκέψεις για τη χοληστερίνη σας και ετοιμαστείτε να... απογειωθείτε στον κόσμο των γεύσεων, φτιάχνοντας τενεκεδένια μπιφτέκια με μπέικον.

Επίσης, ένα απολαυστικό πιάτο δημιουργήθηκε με μακαρόνια και κιμά, αλλά δεν είχαμε σκεφτεί να φτιάξουμε με τον συγκεκριμένο τρόπο που θα βρείτε εδώ

Θα τα λατρέψετε και θα τα καθιερώσετε στο διαιτολόγιό σας, ανεβάζοντας το επίπεδό σας πολύ ψηλά. Δείτε πώς θα τα φτιάξετε στο βίντεο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share