Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρομερό κολπάκι για το «σούρωμα» των μακαρονιών που έχει γίνει viral (Video)

Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε και εσείς

19 Δεκεμβρίου 2022 20:33
Τρομερό κολπάκι για το «σούρωμα» των μακαρονιών που έχει γίνει viral (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μακαρόνια γίνονται συχνά αντικείμενο διαμάχης, καθώς κάποιοι επιμένουν να τα σουρώνουν με νερό και άλλοι όχι, με τη δικαιολογία ότι χάνουν τα συστατικά τους και κυρίως, το άμυλο.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να σουρώσουν τα μακαρόνια είναι το σουρωτήρι. Μάλιστα, κάποιοι ξεπλένουν με νερό και άλλοι απλά τα στραγγίζουν, αφήνοντας να φύγει απλώς το βρασμένο νερό τους.

Άλλοι, δεν χρησιμοποιούν καν σουρωτήρι και απλώς βγάζουν από την κατσαρόλα όσο νερό μπορούν πρόχειρα και αφήνουν λίγο ακόμη πάνω στο μάτι της κουζίνας.

Ανορθόδοξος τρόπος, που λασπώνει κάπως τα μακαρόνια.

Ένα βίντεο, ωστόσο, στο Instagram, έχει γίνει viral και δείχνει έναν ομολογουμένως διαφορερικό τρόπο για να χρησιμοποιήσεις το σουρωτήρι.

Άλλοι πάντως σχολίασαν ότι το έκαναν έτσι μια ζωή και άλλοι ότι δεν βλέπουν καμία ευκολία σε αυτό.

Δείτε το βίντεο…

Viral: Υπάλληλος σε κινηματογράφο αποκαλύπτει την «απάτη» με τα ποπ κορν

Ένας υπάλληλος κινηματογράφου έχει γίνει viral στο TikTok αφού αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με τα μεγέθη των ποπ κορν που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κινηματογράφο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μεγάλη απάτη μέσω κινητών στα ATM: Έτσι τραβάνε πάνω από 1.000 ευρώ!

Ο TikToker @thatcoolguy.25597 αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2021 ότι οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει το μεσαίο ποπ κορν μπορεί να έχουν εξαπατηθεί, καθώς το μικρό και το μεσαίο περιέχουν στην πραγματικότητα την ίδια ποσότητα ποπ κορν.

Στο viral κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί 13 εκατομμύρια φορές, ο χρήστης του TikTok προσποιείται ότι είναι πελάτης που παραγγέλνει το σνακ του κινηματογράφου.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος στις πωλήσεις δείχνει στον πελάτη τα μεγέθη: έναν μεγάλο κουβά, έναν κανονικό κουβά και μια σακούλα junior.

Ο πελάτης παραγγέλνει την τσάντα junior για 8 εθρώ, επειδή ο μεσαίος κουβάς είναι «πολύς». Όμως, μόλις παραλάβει τη σακούλα με το ποπ κορν, αλλάζει γνώμη και ζητά να πάρει το μεσαίο μέγεθος.

Επιδεικνύοντας γιατί τα μεγέθη είναι απάτη, ο υπάλληλος παραχωρήσεων αδειάζει τη μικρή σακούλα ποπ κορν στον μεσαίο κουβά, γεμίζοντάς τον μέχρι πάνω και χρεώνοντας 9 ευρώ για την ίδια ποσότητα φαγητού.

Παρά τη διαφορετική συσκευασία και τιμολόγηση, η μικρή σακούλα ποπ κορν φαίνεται να περιέχει την ίδια ποσότητα ποπ κορν με τον μεσαίο κουβά.

Το TikTok τελειώνει με τον πελάτη να ζητά να πάρει ξανά τη μικρή τσάντα αφού είδε την απάτη με τα μάτια του και συνειδητοποίησε ότι πλήρωνε περισσότερα για το ίδιο προϊόν.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share