Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρίχνει ένα ποτήρι λευκό ξύδι στη λεκάνη και "στέλνει" το πουρί στον πάτο της τουαλέτας

Μέγα κόλπο!

16 Δεκεμβρίου 2022 14:34
Ρίχνει ένα ποτήρι λευκό ξύδι στη λεκάνη και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πουρί που πιάνει η λεκάνη της τουαλέτας είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια. Όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι ενοχλητικό και επίμονο. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Στον "πάτο" το πουρί: Ξεφορτώσου το με μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό για να έχεις μία αστραφτερή λεκάνη

Μέχρι χθες, διότι σήμερα με 3 απλά προϊόντα, που δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία μπορείτε να το εξαφανίσετε. Χωρίς κόπο και οικονομικά.

Ένα από τα πιο απλά συστατικά που μπορούν να απομακρύνουν εύκολα το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας είναι η σόδα. Ρίξτε αρκετή μαγειρική σόδα στη λεκάνη σας, κλείστε το καπάκι και αφήστε την εκεί να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Η μαγειρική σόδα περιέχει οξύ που «σπάει» το πουρί και το εξαφανίζει. Το πρωί τραβήξτε το καζανάκι και αν δεν έχει φύγει όλο το πουρί επαναλάβετε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά.

Ρίχνει ένα ποτήρι λευκό ξύδι στη λεκάνη και 'στέλνει' το πουρί στον πάτο της τουαλέτας

Ξύδι

Το «θαυματουργό» ξίδι καθαρίζει τη λεκάνη της τουαλέτας σας από το πουρί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και να το αφήσετε να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Αναψυκτικό

Αν δεν έχετε ούτε ξίδι ούτε μαγειρική σόδα στο σπίτι σας μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ένα κουτάκι αναψυκτικού τύπου cola. Ρίξτε το στη λεκάνη, κλείστε το καπάκι και αφήστε το να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί πάρτε ένα βουρτσάκι που θα έχετε για να καθαρίζετε μόνο την τουαλέτα και βουρτσίστε το σημείο που υπήρχε πουρί. Θα το δείτε αμέσως να εξαφανίζεται και την τουαλέτα σας να λάμπει.

Αντιμετωπίστε δραστικά το πουρί στον πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης με φυσικό τρόπο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share