Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Έβαλε κοτετσόσυρμα και απαλλάχθηκε από το αιώνιο πρόβλημα των περιστεριών - Έλυσε το πρόβλημα της ζωής του

Δώστε βάση!

12 Δεκεμβρίου 2022 14:32
Έβαλε κοτετσόσυρμα και απαλλάχθηκε από το αιώνιο πρόβλημα των περιστεριών - Έλυσε το πρόβλημα της ζωής του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα περιστέρια είναι αρκετά φιλικά πουλιά. Συχνά τα ταΐζουμε σε πάρκα, στην αυλή, τα κάνουμε ταΐστρες. Ταυτόχρονα, όταν τα φτερωτά έρχονται στο μπαλκόνι και στο περβάζι, μπορεί κανείς να συναντήσει πολλά προβλήματα, αναγκάζοντας τους κατοίκους της πολυκατοικίας να χρησιμοποιούν μεθόδους για να τρομάζουν τα πουλιά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Άπλωσε βαζελίνη στα σημεία όπου κουρνιάζουν τα περιστέρια και απαλλάχθηκε από ένα βασικό πρόβλημα

Υπάρχουν αρκετοί αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα περιστέρια στο μπαλκόνι που θα σας βοηθήσουν να πείτε αντίο στους απρόσκλητους επισκέπτες.

Φροντίστε να έχετε καθαρό το μπαλκόνι σας, χωρίς φύλλα ή σακούλες που μπορεί να χρησιμεύσουν και ως υλικά για να ετοιμάσουν τη φωλιά τους τα πουλιά.

Χρησιμοποιείστε κοτετσόσυρμα ή προστατευτικό δίκτυ γύρω από τα κάγκελα προκειμένου να τα εμποδίσετε να κάτσουν σε αυτά.

Έβαλε κοτετσόσυρμα και απαλλάχθηκε από το αιώνιο πρόβλημα των περιστεριών

Εντοπίστε το σημείο στο οποίο συχνάζουν και τοποθετήστε ένα ψεύτικο πουλί το οποίο θα βρείτε εύκολα σε καταστήματα με είδη παιχνιδιών. Αυτό θα τα αποτρέψει στην αρχή να έρθουν εκεί, όμως όταν καταλάβουν ότι πρόκειται για κάτι ψεύτικο, θα επιστρέψουν σε αυτό που θεωρούν ασφαλές σημείο τους.

Τέλος στα απωθητικά καρφιά: Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι

Αρκετά συχνά, ειδικά όταν ο καιρός «ανοίγει», τα περιστέρια έρχονται στο μπαλκόνι μας και γίνονται θαμώνες, για να προστατευτούν. Ωστόσο, καθώς παραμένουν στο μπαλκόνι ή τη βεράντα μας αφήνουν κάποια «δωράκια».

Πάμε λοιπόν να δούμε με ποιους τρόπους θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τα πουλιά στο μπαλκόνι αλλά και την ταράτσα μας. Με την ευκαιρία δείτε πώς να καθαρίσετε τη βεράντα σας από τα σημάδια της γλάστρας!

Αν και η πιο συνηθισμένη λύση για πολλούς από εμάς είναι τα CD, δεν είναι πάντα αποτελεσματική, καθώς δεν ισχύει πάντα ότι με την αντανάκλαση που κάνουν διώχνουν τα πουλιά.

Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι

Ένας πολύ φθηνός τρόπος αλλά και ανώδυνος για τα περιστέρια είναι να βάλετε περιμετρικά στα κάγκελα του μπαλκονιού σας πλαστικούς ανεμόμυλους.

ανεμόμυλοι στο μπαλκόνι

Έτσι όχι μόνο θα έχετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, αλλά και το κεφάλι σας ήσυχο από το ενοχλητικά πουλιά και τις ακαθαρσίες τους.

Κουτσουλιά περιστεριού σε ρούχα: Το κόλπο με το ξύδι και 1 ακόμα υλικό για να τα καθαρίσετε με φυσικό τρόπο

Σίγουρα έχεις βρεθεί στη θέση να μαζεύεις τα ρούχα από το μπαλκόνι, ειδικά αν μένεις στο κέντρο όπου κατοικούν μαζί σου αυτά τα ”γλυκούλικα” φτερωτά πλασματάκια και να βλέπεις πως τα μισά ρούχα είναι λερωμένα από τα περιττώματά τους ή ακόμα να περπατάς στο δρόμο και να σου έρχεται στο αγαπημένο σου μπλουζάκι και να μην ξέρεις αν πρέπει να το πετάξεις ή να το κρατήσεις ελπίζοντας πως αν το πλύνεις στο πλυντήριο θα φύγει. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι.

Η κουτσουλιά αδιαμφισβήτητα, είναι ένας δύσκολος λεκές. Όταν μάλιστα δεν είσαι στο σπίτι για να τον αντιμετωπίσεις άμεσα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Δες τη πρέπει να κάνεις αν σήμερα ήταν η τυχερή σου μέρα!

Ανθεκτικά και χρωματιστά ρούχα

Τρίψτε το λεκέ με ζεστό αλατόνερο για τους αποξηραμένους λεκέδες μουλιάστε το ρούχο σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια πλένετε το ρούχο σε ενζυματικό απορρυπαντικό. Χρησιμοποιήστε ενζυματικό απορρυπαντικό με χλωρίνη για λευκά ρούχα.

Κουτσουλιά περιστεριού σε ρούχα: Το κόλπο με το ξύδι και 1 ακόμα υλικό για να τα καθαρίσετε με φυσικό τρόπο

Μάλλινα ρούχα

Μουλιάστε το ρούχο σε αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του ρούχου.

Μεταξωτά ρούχα

Τρίψτε το λεκέ με ζεστό αλατισμένο νερό και έπειτα τρίψτε με καθαρό νερό. Μη χρησιμοποιήσετε λευκαντικό προϊών σε καμία περίπτωση. Μπορείτε επίσης να τρίψετε απαλά με ξύδι και νερό (αναλογία:. 2 κουταλιές της σούπας ξίδι σε 1 φλιτζάνι νερό). Εάν εξακολουθεί να υπάρχει σημάδι, νοτίστε το λεκέ με άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων και αφήστε το για 5-6 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο όπως συνήθως

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share