Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Κανένα αποφρακτικό: Το μυστικό φυσικό μείγμα για το ξεβούλωμα του νεροχύτη

Θα σας λύσει τα χέρια!

8 Δεκεμβρίου 2022 22:23
Κανένα αποφρακτικό: Το μυστικό φυσικό μείγμα για το ξεβούλωμα του νεροχύτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας βουλωμένος νεροχύτης είναι ένα πρόβλημα που γενικά μας ταλαιπωρεί ανά χρονικά διαστήματα. Όλοι γνωρίζουμε την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο είδους πρόβλημα. Ωστόσο, πολλοί δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία μέχρι που η αποχέτευση βουλώνει εντελώς. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο για να βγει η μούχλα από κάθε δύσκολο σημείο

Εάν λοιπόν βούλωσε το σιφόνι σας το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Αν αφήσετε κι άλλο το πρόβλημα αυτό χωρίς να δώσετε ιδιαίτερη σημασία η ομαλή ροή των υδάτων αρχίζει να επιβραδύνει.

Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα το νερό μέσα στο νεροχύτη να ανεβαίνει την ώρα που πλένετε τα πιάτα. Σίγουρα αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου καθώς σας ταλαιπωρεί. Το ξεβούλωμα του νεροχύτη σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο για εσάς αλλά υπάρχουν φυσικοί τρόποι έτσι ώστε να βγείτε εύκολα από την δύσκολη περίπτωση.

Εάν λοιπόν προλάβετε στην αρχή, ο νεροχύτης μπορεί να ξεβουλώσει με μια απλή σπιτική συνταγή. Μην αγνοήσετε λοιπόν τα προειδοποιητικά σημάδια, όπως φράξιμο και δυσάρεστη οσμή, αλλά αναλάβετε δράση με δύο φυσικά υλικά.

ξεβούλωμα νεροχύτη

Ξεβουλώστε το νεροχύτη σας με μαγειρική σόδα και ξύδι

Ξεκινήστε τη διαδικασία βάζοντας στην τρύπα του νεροχύτη, είτε στη μπανιέρα, μισή κούπα μαγειρική σόδα. Μετέπειτα ζεσταίνετε μια κούπα περίπου ξύδι. Ρίχνετε σταδιακά το ζεστό ξύδι πάνω στη σόδα με αρκετή προσοχή καθώς η μίξη θα προκαλέσει αναθυμιάσεις και αφρό.

Αφήνετε μισή ώρα και αμέσως μετά ανοίγετε τη βρύση να τρέξει άφθονο νερό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share