Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Παίρνει τα αυγά, τα σπάει και τα ρίχνει μέσα σε μία παγοθήκη - Το πανέξυπνο κόλπο που πρέπει να δοκιμάσετε

Πανεύκολο και αποτελεσματικό

30 Νοεμβρίου 2022 13:15
Παίρνει τα αυγά, τα σπάει και τα ρίχνει μέσα σε μία παγοθήκη - Το πανέξυπνο κόλπο που πρέπει να δοκιμάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανο κόλπο που μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να εξοικονομήσετε χώρο και χρήματα κατά την αποθήκευση των προϊόντων.

Δείτε μερικά κόλπα που θα σας χρησιμεύσουν στο μέλλον…

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έριξε τα τσόφλια των αυγών στο μπλέντερ και το έβαλε να λειτουργεί - Λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέβη κάτι συναρπαστικό

Αυτό το βίντεο διαθέτει μια μεγάλη σειρά από συμβουλές, καθώς πρόκειται για την αποθήκευση των γαλακτοκομικών προϊόντων σας και όχι μόνο…

Συνήθως το γάλα, το τυρί, τα αυγά χαλάνε εύκολα αλλά με αυτά τα κόλπα θα αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας εξοικονομώντας χρήματα.

Δείτε το βίντεο

Άπλωσε τον κιμά σε πυρέξ και έβαλε πάνω 5 αυγά με τυρί - Λίγη ώρα αργότερα έγινε το έλα να δεις

Μία συνταγή για εσάς που βαριέστε τα πολλά πολλά και επιθυμείτε ένα γρήγορο και γευστικό αποτέλεσμα στην μαγειρική σας. Υπάρχει λύση και σας περιμένει να την δοκιμάσετε. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό υλικό που κάνει αφράτα και ζουμερά τα μπιφτέκια.

Υλικά

  • 1200 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος ανάμεικτος με χοιρινό
  • 5 αβγά βρασμένα, σφιχτά
  • 200 γραμμ. Γραβιέρα, κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 200 γραμ. μπαγιάτικο ψωμί, μουσκεμένο και στυμμένο
  • 1 μήλο λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένες στο μούλτι
  • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 αβγά
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. Σούπας μουστάρδα
  • 2 κουτ. Σούπας ρίγανη
  • 3-4 κουτ. Σούπας ξύδι
  • αλάτι - πιπέρι

Άπλωσε τον κιμά σε πυρέξ και έβαλε πάνω 5 αυγά με τυρί  - Λίγη ώρα αργότερα έγινε το έλα να δεις

Για τις πατάτες

  • 10 πατάτες
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • Αλάτι -πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Βάζετε τον κιμά σε μια λεκάνη και ρίχνετε το ελαιόλαδο, το ψωμί, το μήλο, το σκόρδο, τα αβγά, το μαϊντανό, την μουστάρδα, τη ρίγανη, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι.
  • Ζυμώνετε το μείγμα πολύ καλά, το σκεπάζετε και το αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Λαδώνετε ένα πυρέξ ή ένα ταψί, απλώνετε τον κιμά σχηματίζοντας ένα ορθογώνιο που να χωράει και να σκεπάζει τα αβγά και το τυρί της γέμισης.
  • Βάζετε τα αβγά στο κέντρο σε σειρά, κολλητά το ένα στο άλλο και κατά μήκος δίπλα στα αβγά και τοποθετείτε δίπλα τα μπαστουνάκια γραβιέρας.
  • Τυλίγετε προσεκτικά το ρολό, ανασηκώνοντας πρώτα τη μια πλευρά και έπειτα την άλλη, προσπαθώντας να καλύψετε με αυτόν τον τρόπο ομοιόμορφα τα αβγά με τη ζύμη.
  • Προσθέτετε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπόλ, ρίχνετε μέσα την μαρινάδα και ανακατεύετε. Στη συνέχεια τις απλώνετε δεξιά κι αριστερά απ᾿ το ρολό, περιχύνετε με το ελαιόλαδο, λίγο νερό και σκεπάζετε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει.
  • Κόβετε το ρολό προσεχτικά σε φέτες και το συνοδεύεται με τις πατάτες.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share