Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Για να μην γκρεμιστεί κανένας φούρνος: Το μυστικό για να μην κολλάει το ψητό ψάρι στο αλουμινόχαρτο

Θα σας λύσει τα χέρια!

29 Νοεμβρίου 2022 09:50
Για να μην γκρεμιστεί κανένας φούρνος: Το μυστικό για να μην κολλάει το ψητό ψάρι στο αλουμινόχαρτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσες φορές έχεις δοκιμάσει να ψήσεις ψάρι στο αλουμινόχαρτο, έχεις καταλήξει με μαγειρική καταστροφή. Και μπορεί η γεύση να μην επηρεάζεται, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την εμφάνιση του πιάτου...

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κολλημένα λίπη: Το αλάνθαστο κόλπο με αλουμινοχαρτο για να τα εξαφανίσετε από πιάτα και άλλα μαγειρική σκέυη

Το μυστικό είναι απλό:

Αλουμινόχαρτο - Χρήσεις - Ψητό ψάρι

Για να διατηρήσεις άψογη την εμφάνιση και τη γεύση του ψαριού όταν το ψήνεις ολόκληρο μέσα σε αλουμινόχαρτο, πρέπει να λαδώνεις καλά και το ψάρι και το αλουμινόχαρτο.

Αν δεν το κάνεις, τότε το αλουμινόχαρτο θα κολλήσει πάνω στο ψάρι και θα πρέπει να αφαιρέσεις μαζί με αυτό και την πέτσα του ψαριού.

Θα θέλετε να το κάνετε και εσείς: Δίπλωσε ένα αλουμινόχαρτο, έβαλε πάνω μπέικον και το έριξε στον φούρνο

Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.

Συγκεκριμένα, αν σας αρέσει το μπέικον και το προτιμάτε για το πρωινό σας, το παρακάτω τέχνασμα θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύατε μέχρι σήμερα. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκε στο Youtube και στο κανάλι "America'Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.s Test Kitchen" και θα μας διδάξει, με μερικές συμβουλές, πώς θα δημιουργήσουμε τη δική μας σχάρα για να μαγειρεύουμε με τέλειο τρόπο το μπέικον μας. Ξεκινήστε διπλώνοντας ένα αλουμινόχαρτο με τον τρόπο που θα δείτε παρακάτω:

Μέσα σε ψωμί του τοστ έβαλε μπέικον και αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει

Σε ποιον δεν αρέσουν τα αυγά και το μπέικον; Αν είστε λάτρεις αυτών έχουμε μια πολύ εύκολη και απλή συνταγή που θα λατρέψετε, και πρέπει να την δοκιμάσετε!

Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε κάθε μέρα δημητριακά για το πρωινό σας, η αναζήτησή σας για την τέλεια συνταγή μόλις τελείωσε. Με αυγά και μπέικον μπορείτε να φτιάξετε μέχρι και μακαρόνια, αν και αυτή η συνταγή παρακάτω είναι το ίδιο ιδιαίτερη.

Στο παρακάτω βίντεο, ο αγαπημένος μας YouTuber YoYoMax12 δημιουργεί «φωλιές» με μπέικον και αυγό που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share