Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το πρωτο πλυντήριο για ανθρώπους είναι γεγονός - Πλησιάζει η κυκλοφορία του (video)

Απίστευτο!

28 Νοεμβρίου 2022 15:00
Το πρωτο πλυντήριο για ανθρώπους είναι γεγονός - Πλησιάζει η κυκλοφορία του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο γρήγορα που κυρολεκτικά δεν την προλαβαίνουμε μερικές φορές. Μια απο αυτές τις φορές είναι και η συγκεκριμένη με τους Κινέζους να δημιουργούν το π΄ρωτο πλυντήριο για ανθρώπους.

Δείτε επίσης το κόλπο να απαλλαγείτε από την μούχλα στο πλυντήριο ρούχων

Την πρωτοποριακή κατασκευή τη δημιούργησε η ιαπωνική εταιρεία Science. Πρόκειται για το «Project Usoyaro», μια κλειστή μπανιέρα στην οποία απλά ξαπλώνουμε μέσα και θα κάνει όλη τη δουλειά. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα για να καθαριστούμε. Επιπλέον, είναι μια πολύ καλή λύση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν σε βασικές ανάγκες μόνοι τους.

Νέα ανακάλυψη - Πλυντήριο για ανθρώπους

Η τεχνολογία προχωράει και μετά το πλυντήριο ρούχων, το οποίο μοιάζει πλέον αυτονόητο για κάθε σπίτι, ήρθε (από την Ιαπωνία) και το πλυντήριο ανθρώπων. Μπανιέρα που μπαίνει μέσα και… σε πλένει.

Στόχος της Science είναι μέχρι το 2025 να έχει κατασκευάσει το πρώτο ανθρώπινο πλυντήριο, το οποίο θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη ενώ θα προβάλει σε αυτόν που θα βρίσκεται στην κλειστή μπανιέρα ευχάριστες εικόνες και ήχους.

Πως θα λειτουργεί;

Η καινοτομία της Κίνας - Πλυντήριο για ανθρώπους

Πως θα λειτουργεί το πλύσιμο; Θα «εκτοξεύει» μεγάλης ταχύτητας κύματα νερού τα οποία περιέχουν μικροφυσαλίδες οι οποίες καθαρίζουν το σώμα.

Στην παρούσα φάση γίνονται δοκιμές με έναν ηλεκτροκαρδιογράφο για να καταγράφεται ο καρδιακός ρυθμός, αλλά και να φανεί το επίπεδο της ευχαρίστησης ή της ενόχλησης που αισθάνεται κάποιος χρήστης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο θάλαμος θα είναι έτοιμος το 2024 και θα ξεκινήσει να πωλείται το 2025 χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή του.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share