Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τυρί του τοστ: Το κόλπο με την ζάχαρη και 1 ακόμα υλικό για να το διατηρείτε φρέσκο

Σωτήριο κόλπο!

17 Νοεμβρίου 2022 15:13
Τυρί του τοστ: Το κόλπο με την ζάχαρη και 1 ακόμα υλικό για να το διατηρείτε φρέσκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν θα πετάξετε ποτέ ξανά τυρί του τοστ γιατί σας έχουμε την τέλεια λύση για να μην σας χαλάει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως το τυρί του τοστ από τη στιγμή που θα ανοιχτεί η συσκευασία του δεν διατηρείται για πάνω από δύο εβδομάδες στο ψυγείο. Αρχίζει και σκληραίνει ενώ και τα πρώτα σημάδια μούχλας κάνουν την εμφάνισή τους. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρείτε το τυρί σας για πολύ περισσότερο. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα διατηρήσετε το τυρί φέτα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πλαστικό σακουλάκι και 1-2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη.

Βάλτε το τυρί μέσα στο πλαστικό σακουλάκι. Προσθέστε τη ζάχαρη μέσα σε αυτό και κλείστε καλά το σακουλάκι με ένα λαστιχάκι. Μετά από αρκετό καιρό θα διαπιστώσετε πως το τυρί σας τρώγεται ακόμα και είναι φρέσκο όπως την πρώτη μέρα.

Τυρί του τοστ: Το κόλπο με την ζάχαρη και 1 ακόμα υλικό για να το διατηρείτε φρέσκο

Τοποθετεί 2 φέτες ψωμί στο τηγάνι και προσθέτει λάδι και τυρί: Η εκπληκτική συνταγή που τρελαίνει κόσμο!

Μια συνταγή που ακούγεται πολύ απλή, είναι αυτή παρακάτω που απαιτεί μόνο ψωμί, τυρί και λάδι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει το τηγανητό σάντουιτς με τυρί ακόμη καλύτερο; Απλά προσθέτουμε κι άλλο τυρί!

Μπορεί αυτή η γρήγορη και πανεύκολη συνταγή να μην είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα, σίγουρα όμως μόλις τη δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να σταματήσετε να την φτιάχνετε σε κάθε ευκαιρία! Ωστόσο, εκτός από αυτή τη συνταγή, δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με αυγά και ντομάτα στη βαφλιέρα.

Ακολουθήστε τη συμβουλή του σεφ στο βίντεο που ακολουθεί και προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τσένταρ. Θα μας θυμηθείτε!

Δείτε το βίντεο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share