Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μαυρισμένο" σίδερο ρούχων: Κάντε το να λάμπει από καθαριότητα με το αλάνθαστο κόλπο του αλουμινόχαρτου

Δοκιμασμένο και αποτελεσματικό!

17 Νοεμβρίου 2022 10:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χάρη στη μοναδική του υφή, το αλουμινόχαρτο μπορεί να αποδειχτεί απροσδόκητα χρήσιμο σε πολλές δουλειές του σπιτιού, ενώ προορίζεται ιδίως για τη διατήρηση και αποθήκευση ορισμένων τροφίμων και περισσευμάτων. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το αλουμινόχαρτο και το κρέας

Όλοι το γνωρίζουμε ως το λεπτό ασημόχαρτο φύλλου που μπορεί να τυλιχθεί πολύ εύκολα και να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη επιφανειών, τροφίμων και άλλων υλικών.

Αυτά, λίγο πολύ, τα γνωρίζουμε όλοι για το ταπεινό αλουμινόχαρτο. Αυτό που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν είναι η χρήση του για το καθάρισμα του σιδέρου.

Ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και μια κουταλιά αλάτι, αν συνδυαστούν, αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις που υπάρχουν για να καθαρίσετε το σίδερό σας.

Σκουριά στο σίδερο; Κάντε το σαν καινούργιο με αυτό το κουζινικό υλικό

Τα συγκεκριμένα στοιχεία δουλεύουν μαζί για να αφαιρέσουν τη μαύρη επίστρωση που σχηματίζεται στην επιφάνεια του σίδερου, βεβαιώνοντας πως τα φρεσκοπλυμένα και ωραία σας ρούχα δεν θα αποκτήσουν βρόμικους λεκέδες.

Τοποθετήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου πάνω στη σιδερώστρα. Απλώστε μια κουταλιά αλάτι πάνω στην επιφάνεια και απλώς περάστε το καυτό σίδερο από πάνω, σαν να σιδερώνατε κανονικά τα ρούχα σας.

Αφήστε λίγο να κρυώσει και έπειτα αφαιρέστε το αλάτι που έχει περισσέψει χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share