Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν χρειάζεστε καλοριφέρ: Οι 3 οικονομικοί τρόποι για να ζεστάνετε το σπίτι σας με μόλις 2 ευρώ

Υπάρχει λύση παρά την ακρίβεια

12 Νοεμβρίου 2022 20:30
Δεν χρειάζεστε καλοριφέρ: Οι 3 οικονομικοί τρόποι για να ζεστάνετε το σπίτι σας με μόλις 2 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως το σπίτι σας μπορεί να γίνει πολύ ζεστό, ακόμα και αν δεν έχετε καλοριφέρ. Με την ευκαιρία δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε τις «φέτες» του χωρίς κόπο.

Με το πετρέλαιο θέρμανσης να αυξάνεται κατακόρυφα, σας βρήκαμε οικονομικούς τρόπους να ζεστάνετε το χώρο σας σε περίπτωση που δεν έχετε σώματα.

Ξεκινήστε ελέγχοντας προσεκτικά το σπίτι σας ώστε να βρείτε εκείνα τα σημεία του σπιτιού που εμφανίζουν... διαρροές και παρουσιάζεται η μεγαλύτερη απώλεια θερμοκρασίας. Οι συνήθεις «ύποπτοι» δεν είναι άλλοι από τις μπαλκονόπορτες και τα τα παράθυρα. Αν αυτά, για κάποιο λόγο, δεν ασφαλίζουν σωστά, μπορείτε να περάσετε με λίγη σιλικόνη τα μικρά κενά μεταξύ κουφωμάτων και τζαμιών.

καλοριφέρ σπίτι

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλύψετε τις χαραμάδες με λίγη μονωτική ταινία. Αυτή η λύση είναι σούπερ οικονομική και πολύ εύκολο να γίνει πράξη. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάστε ότι είναι προσωρινή. Τέλος, μια άλλη αποτελεσματική λύση είναι να ντύσετε όλα τα τζάμια με αυτοκόλλητα θερμομονωτικά φύλλα και να βάλετε μαξιλαράκια (γνωστά και ως αεροστόπ) στις μπαλκονόπορτες και την εξώπορτα τα οποία βάζουν στοπ στα κρύα ρεύματα.

Μείναμε άφωνοι: Έκοψε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το τοποθέτησε ανάμεσα στο καλοριφέρ και στον τοίχο (video)

Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα τρικ, για να αποδίδουν καλύτερα τα καλοριφέρ μέσα στο σπίτι.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης:Ξέρετε τι θα συμβεί, αν βάλετε φύλλο αλουμινόχαρτο στα δόντια σας για μια ώρα;

Όπως θα δείτε καρέ-καρέ στο παρακάτω βίντεο τα μόνα σύνεργα που θα χρειαστείτε είναι αυτοκόλλητη ταινία και αλουμινόχαρτο.

Οδηγίες: Το έξυπνο τρικ για να αποδίδει καλύτερο το καλοριφέρ με τη χρήση αλουμινόχαρτου
Κολλήστε με αυτοκόλλητη ταινία ένα κομμάτι από αλουμινόχαρτο τοποθετώντας το ανάμεσα στο σώμα και τον τοίχο. Με αυτό το κόλπο όλη η θερμότητα που βγαίνει από το καλοριφέρ θα μεταφέρεται προς το εσωτερικό του δωματίου, με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου. Γι’ αυτή την δουλειά υπάρχουν στην αγορά και ειδικά θερμοανακλαστικά φύλλα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να βρείτε φύλλα αλουμινόχαρτου για αυτή τη δουλειά, σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share