Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπρέι ξεσκονίσματος για το σπίτι με ελαιόλαδο, λεμόνι και άλλα 2 υλικά

Θα πάθετε πλάκα!

10 Νοεμβρίου 2022 14:49
Σπρέι ξεσκονίσματος για το σπίτι με ελαιόλαδο, λεμόνι και άλλα 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον και κάνει και δουλειά. Δείτε πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο, σπιτικό σπρέι για το ξεσκόνισμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Θα χρειαστείτε:

Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το νερό με το σαπούνι και το ξίδι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Ανακινείστε καλά το μπουκάλι. Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε κι έπειτα περάστε την με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι. Η σκόνη θα εξαφανιστεί αμέσως. Το ελαιόλαδο θα βοηθήσει να μην σκονιστούν πάλι γρήγορα οι ξύλινες επιφάνειες.

Σπρέι ξεσκονίσματος για το σπίτι με ελαιόλαδο, λεμόνι και άλλα 2 υλικά

Έριξε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο αντί για απορρυπαντικό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το λεμόνι είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης καθώς μπορεί να φανεί ευεργετικό τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι αντιοξειδωτικές του δράσεις, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα ολόκληρο λεμόνι στο φούρνο μικροκυμάτων.

Αυτή τη φορά το λεμόνι θα χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό πλύσης, λευκαντικό αλλά και ως έξτρα άρωμα. Πώς θα τα πετύχετε όλο αυτά; Είναι απλούστατο! Ρίχνοντας μόνο λίγο χυμό λεμονιού στη θήκη του πλυντηρίου σας. Θα δείτε τους επίμονους λεκέδες σας να εξαφανίζονται στη στιγμή και τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε για μέρες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share