Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θέλετε να αφαιρέστε την ταπετσαρία; Αυτό είναι το μοναδικό κόλπο για να «εξαφανίσετε» τα σημάδια από κόλλα

Ανέξοδα και εύκολα!

7 Νοεμβρίου 2022 15:06
Θέλετε να αφαιρέστε την ταπετσαρία; Αυτό είναι το μοναδικό κόλπο για να «εξαφανίσετε» τα σημάδια από κόλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί άνθρωποι επιλέγουν να επενδύσουν τους τοίχους του σπιτιού τους ή ένα μέρος από αυτούς με ταπετσαρία. Οι λόγοι ποικίλλουν, καθώς άλλοι το κάνουν για τη διακόσμηση, άλλη για την ευκολία κλπ.

Παρ' όλα αυτά, όταν φτάνει η ώρα να αφαιρέσουν την ταπετσαρία δυσκολεύονται αρκετά και αυτό συμβαίνει, διότι η κόλλα που χρησιμοποιείται είναι πολύ ανθεκτική, αφήνοντας διάφορα σημάδια στον τοίχο στην προσπάθεια να την βγάλουμε. Παράλληλα, το Athensmagazine.gr σας έχει ένα πλήρως αποτελεσματικό tip για να καθαρίσετε την κόλλα και από τα ρούχα σας.

Εμείς σας βρήκαμε τρόπο να την αφαιρέσετε μια και καλή χωρίς κόπο και έξοδα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς θα εξαφανίσετε τις ρωγμές από τους τοίχους αν έχετε υγρασία στο σπίτι σας.

αφαίρεση κόλλας ταπετσαρίας

Ταπετσαρία: To κόλπο για να «εξαφανίσετε» τα σημάδια από κόλλα

Πώς θα γίνει αυτό λοιπόν; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να έχετε τα παρακάτω υλικά και να ακολουθήσετε πιστά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

  1. Εξετάστε το λεκέ της κόλλας. Ξεφλουδίζει; Υστερούν οι άκρες της ξηρής ύλης;
  2. Εάν η απάντηση είναι ναι, οπλιστείτε με μια εξαιρετικά απαλή βούρτσα και σφουγγάρι για το πλύσιμο των πιάτων, ετοιμάστε ένα μαλακό πανί.
  3. Πρώτα με ένα πινέλο και μετά με την λειαντική πλευρά του σφουγγαριού, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε την κόλλα με ελαφριές κυκλικές κινήσεις.
  4. Μόλις σας φαίνεται ότι η διαδικασία έχει κλείσει, σκουπίστε το μέρος με ένα μαλακό πανί. Θα αφαιρέσει μικρά σωματίδια της ουσίας
  5. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τα βήματα 3, 4 μέχρι να αφαιρεθεί τελείως η συγκολλητική σύνθεση.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share