Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χάνετε τις κάλτσες σας; Έτσι θα τις διπλώνετε για να τις έχετε πάντα σε τάξη

Δοκιμασμένο κόλπο!

4 Νοεμβρίου 2022 13:58
Χάνετε τις κάλτσες σας; Έτσι θα τις διπλώνετε για να τις έχετε πάντα σε τάξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν υπάρχει ένα μυστήριο που δεν θα λυθεί ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι αυτό που πάντα βάζεις δύο κάλτσες για πλύσιμο στο πλυντήριο και έπειτα βρίσκεις μόνο τη μία. Δεν πιστεύεις πώς ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει; Για πόσο ακόμη θα ψάχνουμε κάλτσες και δεν θα τις βρίσκουμε ή θα τις φοράμε διαφορετικές; Με την ευκαιρία, δείτε πως θα καθαρίσετε άψογα τις λευκές κάλτσες.

Δεν θέλουμε να αγχώνεσαι και να συγχίζεσαι, γιατί σου βρήκαμε τον πιο απλό και γλυκό τρόπο να διπλώνεις τις κάλτσες σου, κι έτσι ούτε θα τις χάνεις και θα σου πιάνουν και λιγότερο χώρο στο συρτάρι.

Με τρεις απλές κινήσεις που θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, οι κάλτσες σου θα έχουν πάντα ταίρι, και ποτέ δεν θα είναι διαφορετικό.

Χάνετε τις κάλτσες σας; Έτσι θα τις διπλώνετε για να τις έχετε πάντα σε τάξη

Χαμένες κάλτσες στο πλυντήριο: Το μυστικό κόλπο για να το αποφύγετε

Είναι ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει άπαντα, προκαλώντας του νεύρα: Πού στο καλό εξαφανίζονται οι κάλτσες στο πλυντήριο;

Το ερώτημα απασχολεί τόσο που καταπιάστηκαν μαζί του επιστήμονες και στελέχη μεγάλων εταιριών.

Σύμφωνα με το Distractify το φαινόμενο άρχισε να παρατηρείται από τότε που επινοήθηκε η πρώτη συσκευή πλυντηρίου ρούχων, το 1937 (και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται η υποψία όλων ότι τις... ρουφάει το πλυντήριο).

Ερευνητές στη Βρετανία που μελέτησαν το φαινόμενα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο καθένας μας χάνει το χρόνο τουλάχιστον 15 κάλτσες και περίπου 1.264 κάλτσες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Δεν θα ήταν υπέροχο λοιπόν αν μπορούσαμε να απαλλαγούμε από αυτό το... μαρτύριο;

Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας έχει δείξει πολλά μυστικά και κόλπα σχετικά με το πλυντήριο, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μέσα στο πλυντήριο μια κούπα καφέ. Αυτή τη φορά, λοιπόν, βρήκε τον τρόπο να μην χάσετε ποτέ ξανά καμία κάλτσα και είναι η πιο απλή κίνηση.

Για να μην χάσετε τις κάλτσες σας μέσα στο πλυντήριο λοιπόν, τοποθετήστε πρώτα τις κάλτσες και μετά τα υπόλοιπα ρούχα και όχι το αντίθετο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share