Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Θα λάμψει στο λεπτό: Το άγνωστο υλικό που κάνει τον φούρνο μικροκυμάτων λαμπίκο

Δεν το ξέρει ούτε ο καλύτερος νοικοκύρης

3 Νοεμβρίου 2022 16:49
Θα λάμψει στο λεπτό: Το άγνωστο υλικό που κάνει τον φούρνο μικροκυμάτων λαμπίκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δε θα σας πάρει πάνω από 4-5 λεπτά και θα δείτε τον φούρνο μικροκυμάτων σας όπως δεν τον έχετε δει ποτέ ξανά. Πεντακάθαρο και αστραφτερό. Με την ευκαιρία, δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε αν χρησιμοποιείτε συχνά φούρνο μικροκυμάτων.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι 2-3 κομμάτια χαρτί κουζίνας και 4-5 σταγόνες λεμονιού. Πάρτε τα 2-3 κομμάτια χαρτιού κουζίνας, κάντε τα ένα κουβάρι και βρέξτε τα με νερό. Ρίξτε από πάνω το λεμόνι και στύψτε τα ελαφρώς. Βάλτε το χαρτί στο φούρνο μικροκυμάτων και ανάψτε τον για 4-5 λεπτά. Με το που θα ανοίξετε την πόρτα του θα έχει μοσχομυρίσει ολόκληρος ο φούρνος.

Κόψτε το λεμόνι στα 4 και ρίξτε αλάτι - Αυτό το κόλπο θα αλλάξει τη ζωή σας!

καθάρισμα φούρνου μικροκυμάτων με λεμόνι

Λεμόνι: Εκτός από τρόφιμο, το λεμόνι μπορεί να σκοτώσει τους ιούς και τα βακτήρια. Επίσης το άρωμά του μας ηρεμεί και μας χαρίζει ένα αίσθημα ευεξίας, ενώ τα αιθέρια έλαια της φλούδας του καθαρίζουν και απολυμαίνουν την ατμόσφαιρα στο χώρο μας. Τα λεμόνια μας βοηθούν να αναπνέουμε ευκολότερα και βελτιώνουν την σκέψη και τον ύπνο μας. Επιπλέον, αλκαλοποιούν το σώμα μας κρατούν τη χημεία του οργανισμού σε ισορροπία.

Σε κάθε ρόφημα αποτοξίνωσης που προτείνουμε σε προηγούμενα άρθρα μας χρησιμοποιούμε λεμόνι ώστε να καθαρίσει το συκώτι, να καταπολεμήσει την φλεγμονή, να ρυθμίσει την πίεση του αίματος και να μειώσει τη χοληστερόλη. Ωστόσο δείτε για ποιο λόγο έβαλε τα λεμόνια στην κατάψυξη με την φλούδα - Μόλις μάθετε θα το κάνετε και εσείς.

Οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες που βρίσκονται στο λεμόνι επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα, ανακουφίζουν τον πόνο και τονώνουν τον μεταβολισμό. Το φρούτο αυτό κάνει καλό στα μαλλιά και το δέρμα, ενώ έχει και στυπτικές ιδιότητες. Εδώ αναφέρουμε μερικές χρήσεις για τα λεμόνια, που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ακόμα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share