Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το απίστευτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας

Θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα!

1 Νοεμβρίου 2022 10:58
Το απίστευτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένας γρήγορος και πανεύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας. Με αυτό το trick θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ζέστη μέσα στο σπίτι σας και να κάνετε οικονομία. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να εξαφανίσετε τη σκουριά

Τι θα χρειαστείτε

Το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό το trick είναι λίγη αυτοκόλλητη ταινία και αλουμινόχαρτο.

Κολλήστε με αυτοκόλλητη ταινία ένα κομμάτι από αλουμινόχαρτο τοποθετώντας το ανάμεσα στο καλοριφέρ και τον τοίχο. Με αυτό το κολπάκι όλη η θερμότητα που βγαίνει από το καλοριφέρ θα μεταφέρεται προς το εσωτερικό του δωματίου, με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου.

Μπορείτε να βρείτε φύλλα αλουμινόχαρτου για αυτή τη δουλειά, σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού.

Δείτε πώς ακριβώς θα το κάνετε στο παρακάτω βίντεο!

Μαυρισμένες μπανάνες: 4 πανεύκολα κόλπα για να διατηρείτε φρέσκες τις μπανάνες σας

Τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου οι μπανάνες έχουν την τάση να μαυρίζουν πολύ πιο γρήγορα. Πολλές φορές πριν προλάβετε να τις ακουμπήσετε στον πάγκο σας έχουν ήδη αρχίσει να μαυρίζουν σε κάποια σημεία τους. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να εξαφανίσετε την σκουριά από τα μέταλλα χωρίς χημικά.

Μιας και οι μπανάνες είναι ένα οικονομικό, υγιεινό φρούτο που μπορείτε να τρώτε πολύ εύκολα -δεν χρειάζεται καθάρισμα με μαχαίρι ούτε πλύσιμο- καλό είναι να ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε για να τις απολαμβάνετε όλο το καλοκαίρι χωρίς να σας χαλάει το μισό τσαμπί πριν προλάβετε να το φάτε.

  • Πάρτε μισές-μισές μπανάνες

Όταν πάτε στο σούπερ μάρκετ ή στον μανάβη πάρτε ένα μικρό τσαμπί με ώριμες μπανάνες και ένα μεγαλύτερο τσαμπί με άγουρες μπανάνες. Μέχρι να φάτε τις ώριμες θα έχουν ωριμάσει και οι άγουρες.

 Μαυρισμένες μπανάνες: 4 πανεύκολα κόλπα για να διατηρείτε φρέσκες τις μπανάνες σας

  • Μπλοκάρετε το φως

Για να διατηρήσετε τις μπανάνες που είναι ήδη ώριμες βάλτε πάνω τους μια πετσέτα κουζίνας. Οσο λιγότερο τις βλέπει το φως τόσο το καλύτερο. Θα κερδίσουν μερικές παραπάνω μέρες ζωής.

  • Χωρίστε τις

Φροντίστε οι μπανάνες σας να μην ακουμπάνε κανένα άλλο φρούτο και γενικά τίποτα άλλο.

  • Βάλτε αλουμινόχαρτο

Αυτό το tip είναι εύκολα εφαρμόσιμο και κάνει δουλειά. Τυλίξτε το κοτσάνι του τσαμπιού σας με λίγο αλουμινόχαρτο και δείτε τις μπανάνες σας να διατηρούνται για πολύ περισσότερο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share