Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Σημάδεψε» ο καφές τα ρούχα σας; Ο μοναδικός τρόπος για να τα καθαρίσετε σε 3'

Θα σου λύσει τα χέρια!

27 Οκτωβρίου 2022 13:54
«Σημάδεψε» ο καφές τα ρούχα σας; Ο μοναδικός τρόπος για να τα καθαρίσετε σε 3'
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεκές από καφέ πάνω στα ρούχα σου; Σίγουρα σου έχει συμβεί! Αν είσαι σπίτι εκείνη τη στιγμή αυτό μπορεί να μην αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Τι γίνεται όμως αν είσαι έξω για καφέ ή ακόμα χειρότερα στη δουλειά;

Μην ανησυχείς καθόλου. Υπάρχει η λύση και είναι και πολύ εύκολη. Μέσα σε μερικά λεπτά θα μπορέσεις να καθαρίσεις τον λεκέ από τον καφέ.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποιο είναι το μυστικό για να αστράφτουν και να μοσχοβολάνε.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

Πήγαινε στην τουαλέτα και τρίψε το λερωμένο σημείο με λίγο υγρό σαπούνι. Αφού το τοποθετήσεις στα δάχτυλά σου και το πιέσεις με δύναμη στο λερωμένο σημείο, και αφού επαναλάβεις 2-3 φορές τη διαδικασία, στη συνέχεια βρέξε το χέρι σου με κρύο νερό και ρίξε λίγο από αυτό και πάνω στον λεκέ.

Στη συνέχεια κάτσε για λίγο κάτω από το στεγνωτήρα των χεριών ώστε να απορροφηθεί η υγρασία από το σημείο. Βγαίνοντας από την τουαλέτα του γραφείου ή της καφετέριας θα είσαι πεντακάθαρος.

ρουχα-καφεσ-λεκεδεσ-27-10

Ανακάτεψε λεμόνι με νερό και 1 ακόμα υλικό και φτιάξε το super φυσικό λευκαντικό ρούχων

Φυσικά και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά απορρυπαντικά για κάθε νοικοκυρά και φυσικά ξοδεύετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα για να αγοράζετε το καλύτερο λευκαντικό για να έχετε πάντα τα πιο όμορφα λευκά. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με λεμόνι για να μην μυρίζει το σπίτι μετά το σφουγγάρισμα

Αν θεωρείτε πως τα λευκά σας είναι γαριασμένα ή απλά θέλετε να έχετε μια πιο οικονομική επιλογή που δεν θα περιέχει και χλώριο, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Ξεκινήστε ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα πλαστικό μπουκαλάκι.

Για κάθε πλυντήριο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε 2 φλιτζάνια από το λευκαντικό σας.

Το ίδιο ισχύει και για τα λευκά ρούχα που θέλετε να πλύνετε στο χέρι. Αφήστε τα ρούχα σας να μουλιάσουν λίγες ώρες πριν τα ξεβγάλετε. Πλύντε τα καλά και απλώστε τα όπως θα κάνατε έτσι κι αλλιώς στον ήλιο.

Καλό είναι να θυμάστε πως όταν το σπιτικό λευκαντικό συνδυάζεται με τον ήλιο σας χαρίζει ακόμα πιο λευκά λευκά. Αντιθέτως όταν χρησιμοποιείτε χημικά λευκαντικά ο ήλιος δεν βοηθάει μιας και αντί να τα λευκαίνει περισσότερο, τα κιτρινίζει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share