Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να εξαφανίσετε την σκουριά από τα μαγειρικά σκεύη

Εύκολα και γρήγορα!

21 Οκτωβρίου 2022 12:02
Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να εξαφανίσετε την σκουριά από τα μαγειρικά σκεύη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότεροι θα έχετε κάποιο σκεύος σπίτι σας, το οποίο θα σας είναι χρήσιμο αλλά από τα χρόνια χρήσης θα έχει σκουριάσει. Δεν χρειάζεται όμως να το πετάξετε καθώς υπάρχει τρόπος να το κάνετε σαν καινούργιο με πολύ απλό τρόπο!

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να διώξετε τη σκουριά είναι δύο απλά υλικά που έχουμε σπίτι μας ή μπορούμε να προμηθευτούμε εύκολα και σε χαμηλή τιμή. Παράλληλα, δείτε τα 5 πιο απίθανα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με αλουμινόχαρτο. Θα χρειαστείτε ένα αναψυκτικό και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

σκουριά σκεύη αλουμινόχαρτο

Βήματα

  • Αρχικά θα ρίξετε αρκετή ποσότητα αναψυκτικού στο σκεύος και θα το αφήσετε να δράσει για αρκετά λεπτά. Όσο περισσότερη σκουριά έχει το σκεύος, τόσο περισσότερη ώρα θα χρειαστεί να το αφήσετε μέσα.

σκουρια-αλουμινοχαρτο

  • Στη συνέχεια θα πάρετε το αλουμινόχαρτο και θα το κάνετε "μπαλάκι", ώστε να ξύσετε την σκουριά από το ταψί.

σκουρια-αλουμινοχαρτο

  • Τέλος, ξεπλύνετε καλά το ταψί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

σκουρια-αλουμινοχαρτο

Πιέζει σε αλουμινόχαρτο κιμά και ρίχνει μέσα μακαρόνια - Θα σας τρέχουν τα σάλια!

Μια πανεύκολη συνταγή για μακαρόνια με κιμά, που θα λατρέψετε όλοι σας. Το μόνο διαφορετικό που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Εάν ψάχνετε συνεχώς νέες πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Η συνταγή που ακολουθεί είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει τελευταία και είναι σίγουρο πως θα σας ξετρελάνει! Από τη στιγμή που την είδαμε ξέραμε πως έπρεπε να σας τη δείξουμε, όπως και αυτή εδώ την ιδιαίτερη για πατάτες με κιμά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μία παραλλαγή στο πιθανώς πιο αγαπημένο φαγητό όλων των εποχών: μακαρόνια με κιμά. Εδώ όμως, αντί να βάλουμε τον κιμά πάνω από τα μακαρόνια, τυλίγουμε τον κιμά γύρω από τα μακαρόνια και το αποτέλεσμα είναι όλα τα λεφτά!

Αρχικά βάζουμε τον κιμά μέσα σε ένα μπολ και από πάνω τα ζυμαρικά και καλύπτουμε από πάνω με ένα δεύτερο στρώμα κιμά. Χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, του δίνουμε κυκλικό σχήμα και το βάζουμε για ψήσιμο, προσέχοντας να μην κλείσουμε εντελώς το αλουμινόχαρτο για να ψηθεί καλά. Μετά από μία ώρα, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share