Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το κόλπο για να ζεσταίνει το καλοριφέρ σας διπλά - Θα γλιτώσετε πολλά χρηματα

Δώστε προσοχή!

18 Οκτωβρίου 2022 17:37
Το κόλπο για να ζεσταίνει το καλοριφέρ σας διπλά - Θα γλιτώσετε πολλά χρηματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλοριφέρ: Μήπως το καλοριφέρ σου δεν ζεσταίνει αρκετά το σπίτι; Με αυτό το κολπάκι θα έχετε ζέστη μέσα στο σπίτι σας και θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα

Τι πρέπει να κάνετε; Βάλτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον τοίχο πίσω του. Το αλουμινόχαρτο θα στείλει τη ζέστη μέσα στο δωμάτιο και δεν θα αφήσει να την απορροφήσει ο τοίχος.

Παράλληλα διαβάστε στο Athensmagazine.gr αν στεγνώνετε τα ρούχα σας στο καλοριφέρ για ποιο λόγο δεν πρέπει να το ξανακάνετε.

Καλοριφέρ: Δείτε πώς θα το καθαρίσετε

καλοριφερ-ζεσταινει-σπιτι-διπλα-18-10

Οι έντονες μυρωδιές στο σπίτι είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικές και στην κορυφή της λίστας είναι η μυρωδιά από οτιδήποτε τηγανητό. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχεδόν καθημερινά οι περισσότερες νοικοκυρές και μπορεί να σας το λύσει στη στιγμή ένα μόνο ξυλάκι κανέλας!

Ακόμα κι αν η κουζίνα σου δε βρίσκεται στο ίδιο χώρο με το σαλόνι η μυρωδιά της τηγανίλας μπορεί να φτάσει όλο το σπίτι. Πόσο να αντέξει και ο απορροφητήρας; Νόστιμες και τραγανές οι πατάτες που συνόδευσαν το ψητό κατσαρόλας. Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από τη μυρωδιά χωρίς να παγώσουν τα εσώψυχά σας. Τα ανοιχτά παράθυρα θα ήταν ωστόσο μία πρώτη κίνηση. Υπάρχουν λοιπόν κάποια υλικά που πάντα υπάρχουν στην κουζίνα μας όπως, το πορτοκάλι, το ξύδι ή η κανέλα που σίγουρα θα μας σώσουν από τη βαριά μυρωδιά του τηγανιού. Ωστόσο, η κανέλα δεν κάνει θαύματα μόνο στο σπίτι αλλά και σε θέματα υγείας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το θαυματουργό ρόφημα από μέλι και κανέλα που θα αποβάλλει το περιττό λίπος από πάνω σας.

1.Βράσε νερό με λίγες σταγόνες ξύδι, κανέλα και γαρύφαλλο.

2.Βράσε νερό με φλούδες πορτοκάλι και κανέλα.

3.Αν ακόμα ανάβετε καλοριφέρ βάλε επάνω ένα αλουμινόχαρτο με φλούδες πορτοκάλι κι ένα ξυλάκι κανέλα.

4.Καθάρισε μια πατάτα και κάψε τις φλούδες της μέσα σε ένα σταχτοδοχείο, μαζί με μερικές φλούδες λεμόνι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share