Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το λεμονάτο κόλπο για να κάνετε την λεκάνη σας κάτασπρη από καθαριότητα

Αστραφτερή σαν καινούργια

18 Οκτωβρίου 2022 11:29
Το λεμονάτο κόλπο για να κάνετε την λεκάνη σας κάτασπρη από καθαριότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό και ανθυγιεινό πράγμα από μία λερωμένη λεκάνη με πουρί και λεκέδες... Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνέχεια χλωρίνη ή άλλα χημικά προϊόντα για τον καθαρισμό της, βρήκαμε φυσικούς τρόπους για να την καθαρίζετε, να απομακρύνετε τις μυρωδιές και να την διατηρείτε πάντα αστραφτερή. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα εξαφανίσετε τις κιτρινίλες από τα λευκά ρούχα.

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές. Αυτοί είναι και κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θεωρείται πολύ καλή και οικονομική λύση για να μοιάζουν οι επιφάνειες σαν καινούργιες. Για να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας με σόδα, η διαδικασία είναι απλή.

  • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.
  • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.
  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Σπιτικό

Μαγειρική σόδα και λεμόνι

Αν η λεκάνη σας χρειάζεται πιο... απαιτητικά μέσα από την μαγειρική σόδα, μπορείτε να την συνδυάσετε με λεμόνι. Η δράση του λεμονιού σε συνδυασμό με τη σόδα θα απομακρύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λεκέδες και θα αφήσει μια αίσθηση δροσιάς στο μπάνιο σας.

  • Φτιάξτε ένα μείγμα από φρέσκο λεμόνι και σόδα
  • Αφήστε το να δράσει για μία νύχτα

Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Λευκαντικό express: Το απόλυτο κόλπο με λεμόνι και άλλα 2 υλικά για σίγουρο αποτέλεσμα

Φυσικά και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά απορρυπαντικά για κάθε νοικοκυρά και φυσικά ξοδεύετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα για να αγοράζετε το καλύτερο λευκαντικό για να έχετε πάντα τα πιο όμορφα λευκά. Με την ευκαιρία, δείτε το θαυματουργό τρικ με το λεμόνι στο ψυγείο

Αν θεωρείτε πως τα λευκά σας είναι γαριασμένα ή απλά θέλετε να έχετε μια πιο οικονομική επιλογή που δεν θα περιέχει και χλώριο, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Super λευκαντικό πλυντηρίου με 3 σπιτικά υλικά για θαυματουργά αποτελέσματα

Το ίδιο ισχύει και για τα λευκά ρούχα που θέλετε να πλύνετε στο χέρι. Αφήστε τα ρούχα σας να μουλιάσουν λίγες ώρες πριν τα ξεβγάλετε. Πλύντε τα καλά και απλώστε τα όπως θα κάνατε έτσι κι αλλιώς στον ήλιο.

Καλό είναι να θυμάστε πως όταν το σπιτικό λευκαντικό συνδυάζεται με τον ήλιο σας χαρίζει ακόμα πιο λευκά λευκά. Αντιθέτως όταν χρησιμοποιείτε χημικά λευκαντικά ο ήλιος δεν βοηθάει μιας και αντί να τα λευκαίνει περισσότερο, τα κιτρινίζει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share