Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μυστικό με τα παγάκια και άλλα 2 υλικά για να ξεβουλώσετε εύκολα και γρήγορα τον νεροχύτη

Το υπέρτατο κόλπο

7 Οκτωβρίου 2022 13:56
Το μυστικό με τα παγάκια και άλλα 2 υλικά για να ξεβουλώσετε εύκολα και γρήγορα τον νεροχύτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πράγμα που βρίσκεται σε κάθε κατάψυξη είναι τα παγάκια και το χειμώνα και το καλοκαίρι. Εκτός από το να τα βάλουμε στο ρόφημα ή το ποτό μας, υπάρχουν εναλλακτικές χρήσεις που πιθανόν δεν είχατε σκεφτεί. Τα παγάκια μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στις δουλειές του σπιτιού και όχι μόνο! Με την ευκαιρία, δείτε το απόλυτο κόλπο με τα παγάκια για να μην νερώνει ο freddo καφές σας.

Το κόλπο με τα παγάκια για να ξεβουλώσετε άμεσα το νεροχύτη σας

Αν ο νιπτήρας γίνεται κάποιες φορές μια μικρή λίμνη, δεν χρειάζεται να καταφεύγετε πάντα στη λύση των χημικών προϊόντων.

Υπάρχουν κόλπα και έξυπνοι τρόποι να λύσετε το πρόβλημα με πράγματα που έχετε στην κουζίνα σας. Δείτε για παράδειγμα πώς μπορείτε να ξεβουλώσετε το νιπτήρα σας με παγάκια…

Θα χρειαστείτε:

  • 2 φλιτζάνια με πάγο
  • χοντρό θαλασσινό αλάτι
  • χλιαρό-κρύο νερό.

Αρχικά γεμίστε το σημείο που βρίσκεται το σιφόνι σας με παγάκια και καλύψτε το εντελώς ώστε να μην φαίνεται. Ρίξτε πάνω στα παγάκια αρκετό χοντρό θαλασσινό αλάτι και ύστερα αφήστε τη βρύση να τρέξει με κρύο νερό. Μην την κλείσετε καθόλου μέχρι να λιώσουν τα παγάκια και να εξαφανιστεί κάθε τους ίχνος. Ο νεροχύτης σας είναι έτοιμος! Πώς; Το αλάτι με αυτό τον τρόπο, θα κυλήσει μέσα στον αγωγό της κουζίνας σας και θα διώξει λίπη και βρωμιές ξεβουλώνοντάς τον.

Το μυστικό με τα παγάκια και άλλα 2 υλικά για να ξεβουλώσετε εύκολα και γρήγορα τον νεροχύτη

Έβαλε σε μια γλάστρα με ορχιδέα ένα παγάκι... Μια εβδομάδα αργότερα δε φαντάζεστε τι συνέβη (photo)

Έβαλε σε μια γλάστρα με ορχιδέα ένα παγάκι. Μια εβδομάδα αργότερα έγινε κάτι απίθανο. Η Ορχιδέα είναι ένα από τα πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου. Τα αγοράζουμε συνήθως για το όμορφο άνθος τους. Αλλά έρχεται η στιγμή που τα λουλούδια πέφτουν και αναρωτιόμαστε τι κάνουμε λάθος.

Η μέση διάρκεια της ανθοφορίας ορχιδέας Phalaenopsis είναι 3 μήνες. Αυτό συμβαίνει συνήθως για δύο ή τρεις φορές το χρόνο. Το διάστημα μεταξύ ανθοφορίας μπορεί να καθυστερήσει για αρκετούς μήνες. Επίσης μια γυναίκα έριξε παγάκια στο σιφόνι του νεροχύτη και απαλλάχτηκε από το πρόβλημα της κάθε νοικοκυράς.

γλάστρα με ορχιδέα παγάκι

Πως μπορώ να κάνω μια ορχιδέα να ανθίσει.

1. Τοποθετήστε την σε μια γλάστρα το βράδυ σε ένα δροσερό μέρος. (15 βαθμοί)

2. Μειώστε την ποσότητα του αζώτου στα λιπάσματα.

3.Ύγρανση του αέρα γύρω από το φυτό.

4. Βάλτε την γλάστρα με την ορχιδέα σε ένα σκοτεινό μέρος για 5 ημέρες. Μετά από 3 εβδομάδες η ορχιδέα θα αρχίσει να ανθίζει.

5. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα παγάκι για να ανθίσει ακόμη πιο γρήγορα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share