Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Κόλπο του ενός λεπτού: Το μυστικό για να καθαρίσετε πανεύκολα τη λεκάνη του μπάνιου

Δώστε βάση!

5 Οκτωβρίου 2022 12:41
Κόλπο του ενός λεπτού: Το μυστικό για να καθαρίσετε πανεύκολα τη λεκάνη του μπάνιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η διαδικασία καθαρισμού της τουαλέτας είναι αναγκαίο κακό και μια από τις πιο σημαντικές δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνονται. Όλοι γνωρίζουμε πως η απολύμανση της τουαλέτας είναι αναγκαία για λόγους υγιεινής.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έβαλε μέσα σε ένα δοχείο μαγειρική σόδα και άλλα 3 υλικά και ψέκασε το μπάνιο - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει

Ασχέτως με το πόσο συχνά το κάνετε, ο σωστός τρόπος για να έχετε μια τουαλέτα που όχι μόνο δείχνει καθαρή αλλά είναι κιόλας, είναι ο παρακάτω.

Με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού θα μπορείτε πολύ γρήγορα να έχετε μπροστά σας μια πεντακάθαρη τουαλέτα που μυρίζει πολύ όμορφα και είναι και πεντακάθαρη.

Όταν καθαρίζετε την τουαλέτα σας με κλασικά πανιά υπάρχουν κάποια σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε. Έτσι η τουαλέτα σας μπορεί να δείχνει καθαρή αλλά δεν είναι στο 100% της.

Κόλπο του ενός λεπτού: Το μυστικό για να καθαρίσετε πανεύκολα τη λεκάνη του μπάνιου

Το κόλπο του ενός λεπτού για να καθαρίσετε πανεύκολα την λεκάνη της τουαλέτας

  • Αφαιρέστε με τη βοήθεια του κατσαβιδιού το καπάκι της τουαλέτας και το κάθισμά της. Μόλις τα καταφέρετε έχετε πλήρη πρόσβασε σε όλα εκείνα τα σημεία που θέλουν πραγματικό καθάρισμα.
  • Με τη βοήθεια του κατσαβιδιού πάλι, αφού το καλύψετε με ένα πανί, περάστε όλο το σημείο κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας. Κάντε το με λίγη χλωρίνη και επιμείνετε αρκετά μέχρι να καθαρίσετε εντελώς το σημείο.
  • Δεν χρειάζεται να κάνετε την παραπάνω διαδικασία κάθε φορά που καθαρίζετε το μπάνιο σας αλλά φροντίστε να το κάνετε μια φορά το μήνα ή και μια φορά στους έξι μήνες.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share