Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Καθαρίστε το ψυγείο από κάτω με 5 βήματα και χωρίς κόπο

Εύκολα και ανέξοδα

29 Σεπτεμβρίου 2022 13:13
Καθαρίστε το ψυγείο από κάτω με 5 βήματα και χωρίς κόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλήθεια έχετε καθαρίσει ποτέ κάτω και πίσω από το ψυγείο σας; Οι περισσότερες νοικοκυρές σε αυτή την ερώτηση απαντάνε αρνητικά ή αναφέρουν πως πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να καθαρίσουν κάτω από το ψυγείο τους. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το λεμόνι για να μην μυρίζει το σπίτι μετά το σφουγγάρισμα.

Επειδή το καθάρισμα του ψυγείου είναι πολύ σημαντική υπόθεση μέσα, έξω, πάνω, κάτω και πίσω από αυτό, σας έχουμε σήμερα τον τρόπο για να καθαρίσετε το κάτω μέροε του ψυγείου σας εύκολα και γρήγορα.

 • Βήμα 1ο Βγάλτε το ψυγείο από την πρίζα.
 • Βήμα 2ο: Απομακρύντε χαλάκια και πατάκια που ίσως έχετε στο μπροστινό μέρος του ψυγείου σας ή και κάτω από αυτό. Στη συνέχεια ανοίξτε το ψυγείο και αφαιρέστε τη σχάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ψυγείου.
 • Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή βούρτσα με λεπτό χερούλι και καθαρίστε κάτω από το ψυγείο σας. Ό,τι δεν φτάνετε μπορείτε να το μαζέψετε με μια ηλεκτρική σκούπα.
 • Βήμα 4ο: Καθαρίστε τη σχάρα στην μπανιέρα σας και από τις 2 μεριές. Χρησιμοποιήστε υγρό πιάτων ή κάποιο άλλο απορρυπαντικό κα στη συνέχεια ξεπλύντε καλά. Αφήστε τη να μουλιάσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει καλά.
 • Βήμα 5ο: Βάλτε τη σχάρα και πάλι στη θέση της, όταν θα έχει στεγνώσει καλά, και το ψυγείο σας είναι πεντακάθαρο και θα λειτουργεί τώρα πολύ καλύτερα.

Πεντακάθαρη λεκάνη με λεμόνι και 1 ακόμα υλικό - Το πανέξυπνο κόλπο για να εξαφανίσετε τις κιτρινίλες

Η λερωμένη τουαλέτα δεν είναι μόνο αποκρουστική αλλά και ανθυγιεινή. Για τον λόγο αυτό πρέπει να την καθαρίζετε συχνά. Αν δεν έχετε λοιπόν χρήματα για να δίνεται, σας βρήκαμε έναν πολύ οικονομικό αλλά και φυσικό τρόπο. Η λύση κρύβεται στην μαγειρική σόδα και το λεμόνι! Με την ευκαιρία, δείτε το δραστικό σπρέι για να απαλλάξετε τον φούρνο από τα καμμένα λίπη.

Έτσι θα καθαρίσετε το πουρί από την λεκάνη με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές, όπως αυτές πάνω στα χαλιά. Αυτοί είναι και κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θεωρείται πολύ καλή και οικονομική λύση για να μοιάζουν οι επιφάνειες σαν καινούργιες.

 • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.
 • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.
 • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Αν η λεκάνη σας χρειάζεται πιο απαιτητικά μέσα από την μαγειρική σόδα, μπορείτε να την συνδυάσετε με λεμόνι. Η δράση του λεμονιού σε συνδυασμό με τη σόδα θα απομακρύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λεκέδες και θα αφήσει μια αίσθηση δροσιάς στο μπάνιο σας.

 • Φτιάξτε ένα μείγμα από φρέσκο λεμόνι και σόδα,
 • Αφήστε το να δράσει για μία νύχτα
 • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Πεντακάθαρη λεκάνη με λεμόνι και 1 ακόμα υλικό - Το πανέξυπνο κόλπο για να εξαφανίσετε τις κιτρινίλες

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share