Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεν θα αγοράσετε ξανά ντομάτες: Καλλιεργήστε τις δικές σας στον κήπο!

Θα σας λύσει τα χέρια!

27 Σεπτεμβρίου 2022 12:26
Δεν θα αγοράσετε ξανά ντομάτες: Καλλιεργήστε τις δικές σας στον κήπο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντομάτες: Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να καλλιεργείς τις δικές σου ντομάτες. Μπορείτε να σκάψετε το χώμα, να παρακολουθήσετε τα φυτά να μεγαλώνουν και, στη συνέχεια, όταν έρθει η ώρα, θα μπορέσετε να φάτε τις ντομάτες που καλλιεργήσατε.

Καλλιεργείτε τα δικά σας φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Όταν κηπουρεύετε, μαθαίνετε επαγγελματικές τεχνικές που δεν γνωρίζουν όλοι.

Για παράδειγμα, οι παραγινομένες ντομάτες. Οι περισσότεροι, τις πετούν στα σκουπίδια. Αλλά, αν ξέρεις, αυτές οι κατά τα άλλα «άχρηστες» ντομάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σπορά και παραγωγή νέων φυτών ντομάτας.

Μπορείτε να καλλιεργήσετε τις δικές σας ντομάτες, αν έχετε λίγη γη ή χώρο στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας. Αυτό είναι καλύτερο από το να αγοράζετε ντομάτες που κόπηκαν άγουρες και έκαναν πολύ δρόμο για να φτάσουν σε εσάς.

Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να δείτε κάποια αποτελέσματα μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα έχετε πολλές ντομάτες από τα φυτά ντομάτας σας. Αυτές οι ντομάτες θα είναι όμορφες και νόστιμες χωρίς λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.

Ακολουθεί μια τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε σε αυτή την καλλιέργεια. Μπορείτε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας και να ανταγωνιστείτε ποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Μια παραγινομένη ντομάτα
  • Μια μεγάλη γλάστρα
  • Χώμα

Αυτό είναι όλο!

Δείτε πόσο εύκολο είναι στο επόμενο βίντεο και ξεκινήσετε να καλλιεργείτε τις δικές σας ντομάτες:

Αν καταβάλλετε λίγη προσπάθεια και διασκεδάσετε, μπορείτε να καλλιεργήσετε τις δικές σας ντομάτες σε μια γλάστρα. Αυτό θα σας κάνει περήφανους και χαρούμενους με αυτό που έχετε καταφέρει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share