Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πνέουν τα λοίσθια»: Με μόλις μια κουταλιά θα εξαφανίσεις τις κατσαρίδες για μήνες από το μπάνιο σου (video)

Λύση στο πρόβλημα των κατσαρίδων

26 Σεπτεμβρίου 2022 17:19
«Πνέουν τα λοίσθια»: Με μόλις μια κουταλιά θα εξαφανίσεις τις κατσαρίδες για μήνες από το μπάνιο σου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά νοικοκυριά, ειδικά το καλοκαίρι, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εμφάνιση κατσαρίδων. Ακόμα και όταν λαμβάνονται μέτρα καθαριότητας στο μπάνιο, αυτά τα ενοχλητικά πλασματάκια θα κάνουν την εμφάνιση τους, ειδικά στις εξοχικές κατοικίες.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: "Τελευταία πράξη" για τις κατσαρίδες στο σπίτι - Εξαφανίστε τις με ξύδι και άλλα 2 φυσικά υλικά

Αυτές βρίσκουν πέρασμα από τον υπόνομο και στη συνέχεια προσπαθούν να εισβάλουν στα σπίτια των ανθρώπων από το σιφώνι.

Το σιφώνι δαπέδου είναι πέρασμα για τις κατσαρίδες

Η κύρια λειτουργία του σιφωνιού δαπέδου είναι να απομακρύνει τα νερά που πέφτουν στο πάτωμα. Το σιφώνι εκτός από την προφανή λειτουργία του χρησιμεύει, επίσης, και στην αποφυγή της δυσοσμίας του αποχετευτικού συστήματος. Το σιφώνι δαπέδου μπάνιου ενώνει τις τρεις σωλήνες, που ανήκουν στην ντουζιέρα/μπανιέρα, στον νιπτήρα και στο πλυντήριο. Από εκείνο το σημείο, τα νερά από τις τρεις πηγές που αναφέραμε, περνούν από το σιφώνι και οδηγούνται στην κεντρική αποχέτευση που εκεί βρίσκονται οι φίλες μας οι κατσαρίδες..

Λύση στο πρόβλημα των κατσαρίδων

Απλά.. Ρίχνουμε 1 κουταλιά πολύ καυτό πιπέρι (τσίλι , καγιέν ή οτι βρείτε) και ρίχνουμε λίγο νερό στον νεροχύτη μας και στην μπανιέρα μας αντίστοιχα . Το πιπέρι δεν θα περάσει όλο κατευθείαν στην κεντρική αποχέτευση αλλά θα αποκολληθεί στις σωληνώσεις που έχουν συγκεντρωμένο πουρί. Την συγκεκριμένη μέθοδο την χρησιμοποιούν πολλά χρόνια παλιοί υδραυλικοί και κάνουν την χρήση πιπεριού 3 φορές τον χρόνο με αποτέλεσμα να μην έχουν δει κατσαρίδα χρόνια τώρα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share