Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Βουλωμένος νιπτήρας: Καθαρίστε τον σε δευτερόλεπτα με ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με άλλα 2 υλικά

Φυσικό και αποτελεσματικό κόλπο

23 Σεπτεμβρίου 2022 09:28
Βουλωμένος νιπτήρας: Καθαρίστε τον σε δευτερόλεπτα με ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με άλλα 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τον νιπτήρα σας χρησιμοποιώντας απλά υλικά από την κουζίνα σας.

Ένας μπλοκαρισμένος νιπτήρας είναι συνηθισμένη υπόθεση σε ένα μπάνιο. Ακόμα και αν δεν είναι εντελώς βουλωμένος, αλλά έχετε παρατηρήσει πως δεν απορροφά γρήγορα τα νερά, τότε μάλλον έχει πρόβλημα. Με την ευκαιρία,δείτε το μυστικό με το λεμόνι στο ψήσιμο του κοτόπουλου για αποτέλεσμα σκέτη "αποκάλυψη"

Τι θα χρειαστείτε

Αφαιρέστε το κάλυμμα αποστράγγισης. Tα περισσότερα καλύμματα βγαίνουν εύκολα ξεβιδώνοντάς τα προς τα αριστερά. Στη συνέχεια μετρήστε 1/2 φλ. μαγειρικής σόδας και ρίξτε το όσο πιο βαθιά μπορείτε στον νιπτήρα. Αμέσως μετά μετρήστε 1/2 φλ. ξύδι και ρίξτε το πάνω από τη σόδα.

 Νιπτήρας σαν καινούργιος! Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με άλλα 2 υλικά και θα σωθείτε

Το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει και θα καθαρίζει ό,τι φράζει τον αγωγό. Αν μυρίζει άσχημα, τότε αφού τελειώσετε ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού.

Αυτή η συνταγή είναι πολύ καλή για βουλωμένους νιπτήρες μπάνιου αλλά και για τον νεροχύτη της κουζίνας ή ακόμα και την μπανιέρα σας. Ξεβουλώνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά και είναι καλό να το κάνετε που και που για να καθαρίζουν οι σωλήνες.

Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και αλάτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε 1 φλ. με σόδα και 1 φλ. με αλάτι. Ρίξτε το μείγμα στις τρύπες της αποχέτευσης και έπειτα από πάνω ρίξτε βραστό νερό. Αμέσως ο νιπτήρας σας θα ξεβουλώσει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share