Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Άλλαξε η τύχη σας: Αυτά είναι τα φυτά σπιτιού που θα σας ευνοήσουν στον ερωτικό τομέα

Δοκιμάστε το και θα καταλάβετε!

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:51
Άλλαξε η τύχη σας: Αυτά είναι τα φυτά σπιτιού που θα σας ευνοήσουν στον ερωτικό τομέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι δυνατόν τα φυτά να επηρεάζουν την τύχη μας; Τα φυτά είναι φορείς υψηλής ενέργειας και σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, «φιλτράρουν» την ενέργεια που περνά στο χώρο μας δημιουργώντας ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό φυτό είναι φυσικός "εξολοθρευτής" εντόμων.

Ορισμένα φυτά θεωρούνται τυχερά και οι περισσότεροι έχουμε ακούσει για κάποια από αυτά. Θεωρούνται μαγνήτες της καλής τύχης – της αγάπης, της υγείας, της ευτυχίας, της ευημερίας, του χρήματος και γενικά φιλτράρουν την αρνητική ενέργεια. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια από αυτά τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σας τα παρουσιάζουμε.

Φυτά και λουλούδια για εύνοια στον ερωτικό τομέα

  • Παιώνια

H παιωνία είναι η βασίλισσα των λουλουδιών και αποτελεί σύμβολο της αγάπης και της καλής τύχης. Αυτό το ρομαντικό λουλούδι κρατά ζωντανό τον πόθο και τον έρωτα. Το πανέμορφο άνθος της κοσμεί τις περισσότερες φορές την ανθοδέσμη της νύφης.

Άλλαξε η τύχη σας: Αυτά είναι τα φυτά σπιτιού που θα σας ευνοήσουν στον ερωτικό τομέα

Τη φυτεύουμε σε γόνιμο έδαφος που κρατάει υγρασία, αλλά δεν λασπώνει. Αν στην περιοχή μας σημειώνεται παγετός στο τέλος του χειμώνα, καλό θα είναι να τη μεταφέρουμε μέσα στο σπίτι. Μεγαλύτερη «δύναμη» έχουν οι ποικιλίες που βγάζουν κόκκινα λουλούδια. Αντί για τις παιώνιες μπορούμε να φυτέψουμε ιβίσκους ή γαρδένιες.

Επίσης, τα φυτά έρωτας, πόθος και η τριανταφυλλιά, που είναι το κατεξοχήν ερωτικό λουλούδι. Οι τουλίπες– ειδικά οι λευκές, συμβολίζουν την πίστη.

Τοποθετούμε τα λουλούδια της αγάπης νοτιοδυτικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share