Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Tips για μαμάδες: Καθαρίστε τα αθλητικά σας παπούτσια με μαγειρική σόδα, χωρίς να τρίβετε για ώρες (video)

Μαγειρική σόδα: Το χρηστικό «πολυεργαλείο» στην καθαριότητα του σπιτιού

16 Σεπτεμβρίου 2022 10:35
Tips για μαμάδες: Καθαρίστε τα αθλητικά σας παπούτσια με μαγειρική σόδα, χωρίς να τρίβετε για ώρες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

αθλητικά παπούτσια είναι πάντα χρήσιμα για εξορμήσεις, πεζοπορίες, τρέξιμο στη φύση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Εκτός από αυτά είναι και ένα άνετο παπούτσι που εάν είναι λίγο κομψό μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Εκνευριστικοί λεκέδες στο αυτοκίνητο: Το μόνο που χρειάζεστε είναι 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα και ξεμπερδέψατε

Πώς θα καταφέρετε να καθαρίσετε τα αθλητικά σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να τρίβετε και να ξανατρίβετε με τις ώρες;

Ακόμα και αν δεν τα φοράτε συχνά καλό θα ήταν να τα καθαρίζετε πού και πού για να είναι έτοιμα όποτε σαν χρειάζονται.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη μαγειρική σόδα, μια παλιά οδοντόβουρτσα και ένα πανάκι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς θα κάνετε λαμπίκο τα αθλητικά σας μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Δείτε το βίντεο

Έβαλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά της - Θα θέλετε σίγουρα να το δοκιμάσετε

Πολλοί από σας ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στη λεύκανση δοντιών. Υπάρχει ένα εύκολος – και φυσικός – τρόπος για να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδυάσετε μαγειρική σόδα και φράουλες.

Σύμφωνα με τη Health.com , «Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας-φράουλες είναι ιδανικός για φυσικό καθαρισμό-γυάλισμα των δοντιών», αλλά πρέπει να κάνετε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα, σίγουρα έχετε ακούσει ή δοκιμάσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας, μίας από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες για πάρα πολλά ζητήματα, για παράδειγμα, δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας ο συνδυασμός σόδας και κρεατίνης.

Πιείτε μαγειρική σόδα μαζί με λεμόνι και βάλτε τέλος στη χοληστερίνη - Το απόλυτο κόλπο

Θέλετε να μειώσετε την χοληστερίνη και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει τη συνταγή για το μαγικό ποτό με μαγειρική σόδα και λεμόνι που το συνιστούν μέχρι και οι γιατροί!

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα έχει πολλά οφέλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό του σπιτιού -δείτε εδώ ένα κόλπο καθαρισμού της κουζίνας-, στην μαγειρική, στην ομορφιά, όπως και σε θέματα υγείας. Αυτή η θεραπεία, λοιπόν, είναι φορτωμένη με ισχυρά θρεπτικά συστατικά και πολύ εύκολη στην παρασκευή της. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Έβαλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά της - Θα θέλετε σίγουρα να το δοκιμάσετε

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 3 λεμόνια
  • 2 ματσάκια μαϊντανό
  • 2l φιλτραρισμένο νερό
  • μαγειρική σόδα

Οδηγίες:

  • Πρώτα, θα πρέπει να καθαρίσετε το λεμόνι με λίγο μαγειρική σόδα, έτσι ώστε να εξαλειφθούν όλα τα επιβλαβή φυτοφάρμακα και οι ακαθαρσίες.

  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να βράσετε το νερό και να το αφήσετε να κρυώσει.

  • Κόψτε το λεμόνι σε κομμάτια και ψιλοκόψτε το μαϊντανό. Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο νερό. Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο.

  • Την επόμενη μέρα, ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο ή ένα μπουκάλι και καταναλώνετε 100gr αυτού του μείγματος κάθε μέρα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share