Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Φως στο τούνελ" από την Βάσια Μαυράκη - Ερωτικός "συναγερμός" για Ταύρους, Παρθένους και 1 ακόμα ζώδιο (video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

15 Σεπτεμβρίου 2022 12:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρίγωνο Ήλιου και Σελήνης με ερωτική εύνοια για τα ζώδια της Γης αλλά και του νερού, όπως Ιχθύες, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Βάσως Μαυράκη στην εκπομπή "Πρωινό μου". Την ίδια στιγμή, καμπανάκι για 1 ζώδιο κρούει η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Είναι πραγματικοί ενήλικες σε όλα: Αυτά είναι 4 πιο ώριμα ζώδια

Η ωριμότητα είναι ένα ζητούμενο, ειδικά από κάποια ηλικία και ύστερα, καθώς οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και αρκετοί άνθρωποι βασίζονται πάνω μας.

Για ορισμένα ζώδια το να επιδεικνύουν σε πολλές καταστάσεις ωριμότητα και αξιοπιστία, ακόμα κι αν αναγκάζονται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, είναι κάτι το φυσικό, αν και άλλα φέρνουν την ερωτική «φλόγα».

Ταύρος

Ο Ταύρος βρίσκεται στη λίστα της ωριμότητας, καθώς τα ζώδια της γης κυριαρχούν σε αυτό τον τομέα. Ενώ αυτό το ισχυρό ζώδιο μπορεί να είναι αρκετά ασυμβίβαστο σε ορισμένα θέματα, οι εκπρόσωποι του είναι γενικά πολύ ώριμοι άνθρωποι. Μέρος αυτού που τους κάνει τόσο πεισματάρηδες είναι ότι έχουν μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το ποιοι είναι και τι θέλουν. Όταν οι Ταύροι υποστηρίζουν αυτό στο οποίο πιστεύουν, χωρίς να επιβάλλουν τις απόψεις τους, είναι από τα πιο αξιόπιστα άτομα. Συνήθως είναι πάντα εκεί στα δύσκολα και όταν τους χρειάζονται. Ακόμη και όταν είναι νέοι φέρονται πάντα με συνετό, ώριμο και σοβαρό τρόπο για την ηλικία τους. Τα λόγια μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα, αλλά οι πράξεις σημαίνουν πολλά, και οι Ταύροι ξέρουν πώς να παραμένουν υπόλογοι στις δεσμεύσεις τους, αλλά και δυνατοί μπροστά στις αντιξοότητες.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι λογικοί, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Επομένως, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί θεωρούνται και αρκετά ώριμοι. Έχουν έμφυτη την ικανότητα να διαχειρίζονται καταστάσεις, αν και γίνονται πολύ συχνά επικριτικοί προς τους άλλους. Θεωρούνται αξιόπιστοι και προσπαθούν να βελτιώνουν συνεχώς τις καταστάσεις γύρω τους. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς για σωστές αποφάσεις.

Ζώδια και ωριμότητα

Αιγόκερως

Επιμελείς και σκληρά εργαζόμενοι οι Αιγόκεροι κατέχουν τα πρωτεία στη λίστα της ωριμότητας. Έχουν αυτοσυγκράτηση, χάρη στον κυβερνήτη τους τον Κρόνο – πλανήτης που τον διέπει η πειθαρχία και το αίσθημα ευθύνης – και πρακτικό μυαλό. Ενώ άλλα ζώδια είναι πιθανό να επηρεαστούν από την επιθυμία ή την έλλειψη επιμονής, οι Αιγόκεροι είναι έτοιμοι να κάνουν κάθε απαιτούμενη θυσία. Παράλληλα, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορούν να βάζουν στην άκρη τα προβλήματά τους και γίνονται καλοί ακροατές για τους άλλους. Μπορείτε να στηρίζεστε πάνω τους.

Υδροχόος

Υπάρχει λόγος που οι Υδροχόοι θεωρούνται το πιο σοφό ζώδιο. Βλέπουν μπροστά και είναι σαν να ζουν στο μέλλον. Θέλουν να προοδεύουν οι ίδιοι, αλλά και η κοινωνία, έτσι δρουν προνοητικά και προσπαθούν να συμβάλλουν στην αύξηση της συλλογικής συνείδησης.Έχουν κοφτερό μυαλό και πολύ χιούμορ, το οποίο καμιά φορά γίνεται κυνικό, αλλά τους χαρακτηρίζει το ήθος και η αξιοπιστία τους, δείγματα μεγάλης ωριμότητας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share