Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σας όταν τα βγάζετε από το πλυντήριο; Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι αγνοούν!

Μάθετε το γιατί!

14 Σεπτεμβρίου 2022 12:19
Μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σας όταν τα βγάζετε από το πλυντήριο; Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι αγνοούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλένετε τα βρώμικα ρούχα σας για να είναι μυρωδάτα και όχι για να μυρίζουν χειρότερα. Τελικά, τι συμβαίνει με αυτή την μουχλιασμένη οσμή στα απολύτως καθαρά ρούχα σας, που έχουν βγει μόλις από το πλυντήριο;

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένας λόγος που τα ρούχα σας βγαίνουν από το πλυντήριο και μυρίζουν χειρότερα από πριν. Το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα σας ή το απορρυπαντικό σας. Είναι το ίδιο το πλυντήριο ρούχων.

Έχετε ποτέ ρίξει μια ματιά στο εσωτερικό του πλυντηρίου σας; Μπορείτε να βρείτε πολλά μέχρι και τις χαμένες σας κάλτσες!

Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τον εσωτερικό θάλαμο του πλυντηρίου σας και στο εσωτερικό κάτω χείλος, θα παρατηρήσετε πιθανώς μια ελαστική επένδυση. Εκεί ακριβώς, υπάρχει πιθανότητα να βρείτε κάτι συγκλονιστικό… μούχλα.

Εκτός του ότι τα ρούχα σας μυρίζουν κλεισούρα, θα μπορούσαν να υπάρξουν και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας, αν δεν καθαρίζετε συχνά αυτή την περιοχή.

Μπορεί να προκληθεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας, τόσο σε αλλεργικούς όσο και σε μη αλλεργικούς ανθρώπους. Οι παθήσεις περιλαμβάνουν ερεθισμό του λαιμού, σοβαρή συμφόρηση, φτέρνισμα, αιματηρή μύτη, υγρά κόκκινα μάτια, κνίδωση ή εξανθήματα στο δέρμα.

Αυτό το ύπουλο, ακαθάριστο μέρος των πλυντηρίων μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν αφεθεί ανεξέλεγκτο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε τα βάθη του πλυντηρίου σας και να εξαφανίσετε τη μούχλα για τα καλά! Θα χρειαστείτε δύο βασικά προϊόντα οικιακής χρήσης, που κατά πάσα πιθανότητα υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας.

Θα χρειαστείτε χλωρίνη και λευκό ξύδι. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ την χλωρίνη και το ξύδι μαζί, γιατί μπορεί να προκαλέσει μια απίστευτα επικίνδυνη αντίδραση. Για να παραμείνετε ασφαλείς και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα προϊόντα, αναμίξτε τη χλωρίνη σε ίσα μέρη με ζεστό νερό και σκουπίστε τις εσωτερικές περιοχές του πλυντηρίου σας με ένα πανί.

Βάλτε το πλυντήριό σας στο πρόγραμμα για ξέβγαλμα για να καθαρίσει τελείως από τη χλωρίνη. Στη συνέχεια, προσθέστε λευκό ξύδι στην υποδοχή του απορρυπαντικού και βάλτε το πλυντήριο στο γρήγορο πρόγραμμα. Μόλις αυτό γίνει, θα παρατηρήσετε ότι η δυσάρεστη μαύρη μούχλα θα έχει φύγει! Μη διστάσετε να πλύνετε τα ρούχα σας αμέσως. Θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη όταν συνειδητοποιήσετε ότι το πλυντήριό σας λειτουργεί καλύτερα από ποτέ και ότι τα ρούχα σας βγαίνουν και μυρίζουν καθαριότητα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share