Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά της - Θα θέλετε σίγουρα να το δοκιμάσετε

Απίθανο κόλπο

12 Σεπτεμβρίου 2022 12:46
Έβαλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά της - Θα θέλετε σίγουρα να το δοκιμάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί από σας ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στη λεύκανση δοντιών. Υπάρχει ένα εύκολος – και φυσικός – τρόπος για να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδυάσετε μαγειρική σόδα και φράουλες.

Σύμφωνα με τη Health.com , «Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας-φράουλες είναι ιδανικός για φυσικό καθαρισμό-γυάλισμα των δοντιών», αλλά πρέπει να κάνετε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα, σίγουρα έχετε ακούσει ή δοκιμάσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας, μίας από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες για πάρα πολλά ζητήματα, για παράδειγμα, δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας ο συνδυασμός σόδας και κρεατίνης.

Πιείτε μαγειρική σόδα μαζί με λεμόνι και βάλτε τέλος στη χοληστερίνη - Το απόλυτο κόλπο

Θέλετε να μειώσετε την χοληστερίνη και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει τη συνταγή για το μαγικό ποτό με μαγειρική σόδα και λεμόνι που το συνιστούν μέχρι και οι γιατροί!

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα έχει πολλά οφέλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό του σπιτιού -δείτε εδώ ένα κόλπο καθαρισμού της κουζίνας-, στην μαγειρική, στην ομορφιά, όπως και σε θέματα υγείας. Αυτή η θεραπεία, λοιπόν, είναι φορτωμένη με ισχυρά θρεπτικά συστατικά και πολύ εύκολη στην παρασκευή της. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Έβαλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά της - Θα θέλετε σίγουρα να το δοκιμάσετε

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 3 λεμόνια
  • 2 ματσάκια μαϊντανό
  • 2l φιλτραρισμένο νερό
  • μαγειρική σόδα

Οδηγίες:

  • Πρώτα, θα πρέπει να καθαρίσετε το λεμόνι με λίγο μαγειρική σόδα, έτσι ώστε να εξαλειφθούν όλα τα επιβλαβή φυτοφάρμακα και οι ακαθαρσίες.

  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να βράσετε το νερό και να το αφήσετε να κρυώσει.

  • Κόψτε το λεμόνι σε κομμάτια και ψιλοκόψτε το μαϊντανό. Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο νερό. Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο.

  • Την επόμενη μέρα, ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο ή ένα μπουκάλι και καταναλώνετε 100gr αυτού του μείγματος κάθε μέρα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share