Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καθαρίστε την τουαλέτα σας μέσα σε 3 λεπτά με αυτό το πανέξυπνο κόλπο

Σκέτη αποκάλυψη!

5 Σεπτεμβρίου 2022 09:40
Καθαρίστε την τουαλέτα σας μέσα σε 3 λεπτά με αυτό το πανέξυπνο κόλπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καθαρισμός της τουαλέτας είναι ίσως μια από τις πιο δύσκολες-όχι και τόσο ευχάριστες-δουλειές του σπιτιού. Τον αναβάλετε ξανά και ξανά αλλά δυστυχώς είναι από εκείνες τις δουλειές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Γι'αυτό και βρήκαμε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απολυμένετε την τουαλέτα σας ακριβώς σε 3 λεπτά. Με την ευκαιρία, δείτε το γευστικό κόλπο για να κάνετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας να αστράφτει από καθαριότητα.

Τι θα χρειαστείτε

Για να καθαρίσετε την τουαλέτα σας θα χρειαστείτε χαρτί κουζίνας, γάντια, καθαριστικό τουαλέτας, ένα μείγμα μιας κουταλιάς απορρυπαντικού πιάτων και 170 ml νερού το οποίο θα βάλετε σε ψεκαστήρι, οδοντόβουρτσα, βούρτσα τουαλέτας.

Ξεκινήστε ψεκάζοντας όλη την τουαλέτα με το σπρέι που περιέχει το υγρό πιάτων και το νερό. Αφού ψεκάσετε καλά, ρίξτε το ειδικό απορρυπαντικό τουαλέτας στο πάνω εσωτερικό μέρος της τουαλέτας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μπόλικο χαρτί κουζίνας για να σκουπίσετε όλη την τουαλέτα εξωτερικά. Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα στα σημεία που δυσκολεύεστε. Αμέσως μετά σειρά έχει η βούρτσα τουαλέτας. Τρίψτε την τουαλέτα εσωτερικά και τραβήξτε 2-3 φορές το καζανάκι για να καθαρίσει εντελώς η τουαλέτα από το απορρυπαντικό.

Αφήστε τη βούρτσα να στεγνώσει μέσα στην τουαλέτα για λίγα λεπτά στερεώνοντάς την με το καπάκι της τουαλέτας. Δείτε ακριβώς πώς να κάνετε όλη τη διαδικασία καθαρισμού μέσα σε 3 λεπτά, στο παρακάτω βίντεο!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share