Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η κίνηση "κλειδί" πριν το ψήσιμο του κρέατος για πεντανόστιμο αποτέλεσμα

Το μυστικό κρέυβεται σε 1 υλικό

2 Σεπτεμβρίου 2022 11:29
Η κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ψήσιμο του κρέατος είναι μεγάλη υπόθεση και πολλοί πέφτουν σε σφάλματα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό δεν θα συμβεί ξανά, αν ακολούθησετε αυτά τα βήματα.

Το βασικό μυστικό είναι το αλάτισμα και στέγνωμα της μπριζόλας σας με χαρτί κουζίνας ώστε να μην έχει καθόλου νερά και υγρασίες οι οποίες βράζουν το κρέας αντί να το ψήνουν. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με την μπριζόλα και τον καφέ

Πολλοί κάνουν το σφάλμα να αλατίζουν το κρέας πριν το ψήσιμο. Αυτό είναι μεγάλο λάθος, γιατί το αλάτι τραβάει τις υγρασίες από το κρέας και το σκληραίνει.

Αν, λοιπόν, θέλετε να πετύχετε το υπέρτατο αποτέλεσμα, τότε πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη τακτική στο ψήσιμο και θα δείτε τεράστια διαφορά στη γεύση του.

Η κίνηση 'κλειδί' πριν το ψήσιμο του κρέατος για πεντανόστιμο αποτέλεσμα

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share